Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

FOTO. Bordură peste canalizare. Cum explică primarul lucrarea care naște polemici

Bordură peste canalizare. Poza unei lucrări nefinalizate cu o bordură montată peste un capac de canalizare a ajuns să circule în mediul online. Imaginea, surprinsă pe str. Înfrăţirii din oraşul Tăşnad, a devenit subiect de discuție nu doar pentru localnici.

Deși internauții se amuză spunând că este o lucrare cum nu s-a mai văzut sau demnă de o comedie, primarul susține că bordurile au fost montate provizoriu pentru a fi stabilit nivelul, urmând a fi îndepărtate pe măsură ce avansează lucrarea.

Lucrarea este în curs de realizare, bordura e pentru nivel, e departe de a fi finalizat. Se va ridica capacul la nivelul pasajului, când se ajunge acolo cu pavajul”, a declarat primarul orasului Tășnad, pentru PortalSM.

7 comentarii

  1. nae Răspunde

    “Se va ridica capacul la nivelul pasajului “….🤔🤔🤔

  2. altu fără bmw Răspunde

    Nimic nou. Indiferent de circumstanțe aceasta este calitatea muncii de la noi și aceasta este modul de implentare a oricărui proiect la noi. Maxima veșnică a zilei:”Maid se va reveni și se va corecta”.🤔🤮🥴💩
    Nu știu, voi nu v-ați săturat de astea???
    În altă ordine de idei cred că și voi ați sesizat liniștea ca din mormânt în jurul inaugurării variantei de ocolire a municipiului Satu Mare! Ce dată e azi copiilor? Câte termene sigure-sigure au fost depășite până acum? Sesizați că nici ziarele nu pomenesc nimic?

  3. H&R Răspunde

    Bordura peste canalizare, canalizare peste bordura. Las’ ca merge si asa.

  4. Galatasarai Răspunde

    Tara asta atata stie si atata si merita……
    MAI RAU SA NU FIE !!!!!!!!!!!!!!

  5. Bogdan Dumitras Răspunde

    Votați PSD! Omul lui Govor de la Primăria Tasnad își arata limitele

  6. logica Răspunde

    Se vede clar ca e capac al Telekomului….care nu prea pot fi contactați pentru mutarea caminelor sau altele…ca sunt corporatisti, …. sau poate putorile din Primaria Tasnad (in frunte cu primarul hoț de hoț) nu s-au obosit să îi contacteze,… de obicei nu le arde să lucreze ceva……..dar oricum, merita felicitat constructorul pentru inventivitate. Dorel in actiune:))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.