Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. Bravo, copii! Au găsit pe stradă un portofel plin cu bani și l-au predat Poliției Locale

Gest deosebit făcut de trei adolescenți din Odoreu. Tinerii, cu vârste între 10 și 14 ani, au găsit un portofel plin cu bani și l-au predat Poliției Locale din localitate. Ulterior, polițiștii au găsit proprietarul și i-au restituit portmoneul.

,,În după-masa zilei de 15 Iunie, trei tineri odoreni cu vârste cuprinse între 10 și 14 ani, s-au prezentat la sediul Politiei Locale Odoreu pentru a preda polițiștilor un portmoneu cu acte și o suma importanta de bani pe care l-au găsit pe strada Republicii din Odoreu.

Polițiștii locali au preluat portmoneul, au identificat proprietarul acestuia, un taximetrist din Satu Mare, restituindu-i portmoneul cu întreaga suma pierduta (aproximativ 4.000 lei) și toate actele. Felicitări acestor tineri care au dat dovada de simt civic și responsabilitate, felicitări Politiei Locale Odoreu!”, se arată pe pagina de Facebook a comunei Odoreu.

4 comentarii

  1. Valahu Răspunde

    Felicitari ficiori dar voi sohan nu ajunjeti politicieni ,astai sigur nu aveti stofa!

  2. cetatean Răspunde

    Am stat de vorba cu unul dintre copii si mi-a zis ca nici multam nu lea zis taximetristul! FAIN OM :)))

  3. Pop Ioan Răspunde

    Alt taximetrist tantalau…..

  4. abc Răspunde

    Data viitoare dacă mai găsesc ceva fiți siguri că nu vor proceda în mod similar. Și atunci toți cei care îi aplaudați pe bună dreptate acuma veți sări pe capul lor că ce educație au primit! Oare asta ar fi problema și nu lipsa de cei 7 ani de acasă al păgubitului? Un “mulțumesc” spus la momentul potrivit poate valora miliarde, mai ales în lumea asta nebună în care acești copiii sigur nu-și găsesc locul. E așa de greu de rostit acel cuvânt? Așa se pare.🤔😱🤮🥴😭

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.