Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

FOTO. Poliția, razii în localurile din Satu Mare. Tineri prinși cu droguri

Polițiștii din cadrul structurilor de investigații criminale au legitimat și verificat în bazele de date peste 70 de persoane, care se aflau în incinta sau în proximitatea mai multor localuri de pe raza municipiului Satu Mare.

În urma desfășurării activităților specifice, polițiștii au identificat doi tineri de 24, respectiv 27 de ani, care dețineau asupra lor substanțe interzise de lege, precum și mai multe obiecte și instrumente de măsurare a acestora.

În cazul celor doi tineri, se efectuează întreaga documentare a activității infracționale, urmând a se lua măsurile legale ce se impun.

,,Precizăm faptul că acțiunile desfășurate au beneficiat și de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare”, informează IPJ Satu Mare.

Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare atrage astfel atenția tuturor cetățenilor județului că au obligația de a respecta normele legislative în vigoare, atât pentru siguranța lor, cât și a celor din jur.

Sursa: IPJ Satu Mare

Un comentariu

  1. A Răspunde

    Vai ce acțiuni….politice. cat de jalnic! Populația și-a pierdut încrederea in guvern pe perioada pandemiei și a conflictului din Ucraina, motiv pentru care cacanarii de guvernanți s-au hotărât sa facă in urmatoarele două săptămâni acțiuni de genu. Sunt vizați și tiktokarii care se laudă cu cocaină, trafic de carne vie etc. Urmează o nouă acțiune de maimuțăreala . Vedeți ca Ucraina legalizează iarba! Deci la 15km de noi o sa fie bună, aici o sa fie un drog mortal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.