Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

FOTO. Produs înşelător într-un supermarket din Satu Mare. Un preţ afişat, dublu pe etichetă!

Produs înşelător într-un supermarket din Satu Mare. O sătmăreancă atrage atenţia internauţilor asupra unei etichete înşelătoare la un supermarket din municipiul Satu Mare. Astfel, un kilogram de căpșuni are prețul afişat de 5,99 de lei, iar după ce l-a întărit, pe etichetă îi apare preţul de 11,99 lei/kg. 

Pentru că nu toţi oamenii se uită atât de în detaliu la preţurile de pe etichete, sătmăreanca a postat imaginile pe facebook şi ateage atenţia cumpărătorilor asupra acestui aspect.

„Mămici, fiți atente la preț când cântăriți legumele sau fructele…”, a semnalat sătmăreanca.

 

21 comentarii

  1. 🤔🤔🤮 Răspunde

    Dar de piață nu ați auzit? Numai acolo găsiți căpșuni, la moll??? Așe vă trebe putorilor!

    • Nagasaky Răspunde

      Sa va fie rusine ca aveti un astfel de limbaj. Fiecare face ce vrea cu banii lui, cu viata lui si NU este treaba dvs. Iar ca jigniti, nu arata decat gradul dumneavoastra de educatie.

      • comentator Răspunde

        Că educația se capătă la mol? Jalnic ești. Apoi să nu te plângi că dispar exact produsele noastre foarte bune, autohtone și proaspete, net superioare calitativ dacă tu cumperi educatule numai mâncare de plastic! Față de căpșunii noștri neaoș românești alea de la mol sunt mingi frumoase de pingong tratate chimic să țină cât mai mult pe raft🤮

  2. xpert86 Răspunde

    La Carrefour sunt capsunile la pretul asta smecher!!!

  3. Angajat Răspunde

    Buna ziua nu e ceva ieșit din comun la noi la Carrefour foarte multe preturi nu îs bune sau nu au preț multe produse . 😅 Dar asta este .😂

    • 💩💩💩💩💩 Răspunde

      Și oare n-ar fi treaba ta de angajat să verifici prețurile de la raft, să corespundă? Oare nu tot treaba ta ar fi să schimbi etichetele produselor cu cele corecte?
      Angajat de tot kktul, și apoi vă plângeți că nu aveți salariu ca și afară, dar voi frecați menta in timpul programului de lucru!
      🤮🤮🤮

      • comentator Răspunde

        Aici te înșeli. Eu cred că fac exact ce li se spune de către șefi. Am pățit și la alte magazine mari și când am vrut să reclam mi s-a zis în particular (vecina lucrează acolo) că merge și la trânteală. Adică se merge pe ideea că nu te întorci să faci scandal și dai din umeri sau poate nici nu observi eventual acasă. Apoi dacă nu-ți respecți clientul eu de ce să te respect pe tine???

    • Nagasaky Răspunde

      Acum cateva zile, am semnalat diferenta de pret la capsunile din Ardud, autohtone erau. Trebuiau sa fie 9.99 pe kg si apareau 17 si ceva la cantar. I-am spus tipei de la iesirea unde platesti singur si se pare ca nu i-a pasat. A zis ca nu e treaba ei. Faza e ca aici pierde si Carrefurul (ca imagine si clienti) si producatorul din Ardud, desi nu sunt de vina. Ci angajatii din interior care nu isi fac treaba. Sa schimbe preturile la cantar. Ca sa nu mai zic de angajata care stia si nu s-a sinchisit sa dea un telefon sa anunte.

      • 🤔🤔🤮 Răspunde

        Cine vorbește aici desprea cine că e agramat???? Alo, deșteptarea !!! Tu te-ai uitat ce ai scris?
        Pentru limba română ce tastă să apăs? Jalnic mai ești!

  4. Cocos Răspunde

    Ciordiți cât puteți de la ei

  5. 🤔🤔🤮 Răspunde

    @Nagasaky, gradul meu de educație sunt sigur că este net superioară față de a ta. Între altele exact acest grad de educație îmi spune să nu cumpăr astfel de produse la moll pentru că de aia există piață. Încă. Cred că ai sărit peste niște ședințe la psihiatrie.

    • Pistike Răspunde

      Da, se vede “gradul tău de educație net superior”, de la o poștă …
      Educați fizică? Sau corecție fizică?!

  6. Nagasaky Răspunde

    Nu cred ca ai 21 de ani de studii si formare cati am eu iar la cum scrii (total agramat), nu iti dau nici macar liceul. Iar la cum jignesti, nu ai nici macar cei 7 ani de acasa.

  7. 🤔🤔🤮 Răspunde

    Deci:
    1. Nu e locul aici să-ți etalezi educația. Educația se demonstrează și nu se măsoară la kilogram.
    2. Crede-mă că am mai mult chiar dacă îți vine greu să crezi. Poți aduna: 12+5+3+3+3. Și o să mai fie 3 că sunt anul 2 student din nou. Toate pe bune și nu cumpărate la ceva Spiru Haret.
    3. Ești mai mult decât jalnic.

    • Pistike Răspunde

      Fiam, degeaba aduni ani de școală dacă îți lipsesc cei șapte ani de acasă!
      Este o modă printre bugetari să adune diplome cât mai multe, dar din păcate, fără cumul de cunoștințe!!
      Judecând doar după nivelul comentariilor, ai o grămadă de hârtie igienică!

      • 🤔🤔🤮 Răspunde

        Fiom, nu sunt bugetar. Alea făcute de mine sunt strict pentru specializarea mea. Chiar am avut nevoie de ele și chiar nu stau aici să mă justific față de tine. Iar dacă e să judecăm cam tu suferi de lipsă de cei 7 ani de acasă pentru că tu te legi de mine și cam fără acoperire.
        Te rog nu mă obliga să-ți pun un diagnostic. Nu de alta dar una din calificările mele îmi permite asta.
        Plus că observ că ți-ai fabricat un număr de personalități virtuale pe aici. Ar trebui puiule să te hotărăști până nu e prea târziu. Că te încurci și parcă văd că singur te vei face maro.
        Îți doresc la revedere. Nu am timp te prostiile tale.

        • X Răspunde

          Da spune ma daca esti smecher ce inveti atata. Niste adunari oricine poate comenta

          • 🤔🤔🤮

            Caută în DEX noțiunea specializare. Și chiar mi-au trebuit, le și folosesc.
            Dar încă un nick??? La tine nu e weekend?

        • Nagasaky Răspunde

          Daca tu pui diagnostice e grav. Nu esti nici macar empatic. Daca ai auzit ce e aia. Poate esti unul care mergi la psihiatrie si iti inchipui ca esti multe. De aia improsti pe aicea in stanga si in dreapta cu prostia ta.

          • 🤔🤔🤮

            Prost e cel care se leagă fără motiv de celălalt cam fără motiv și i se adresează cu fel de fel de epitete. Pe de altă parte ai văzut tu vreodată una bucată psihiatru complet întreg la minte? Că nu de alta dar mai că bolunzești de la fobiile închipuite ale altora.
            Dar nah, nu puteai să nu te culci fără să “ripostezi” așa că postasei cu noaptea-n cap ceva aiurea-n tramvai și tu.😱💩🤮 Serios cum te suporți că văd că numai nod în papură cauți în orice? Condoleanțe familiei. Tratează-te că se simte că ai avut ceva pierderi recente.🤮

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.