Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

Iulian Câcău părăsește AUR: George Simion conduce dictatorial

Iulian Câcău a anunțat, într-o postare, pe pagina sa de Facebook, că părăsește partidul AUR. Acesta a declarat că nu mai dorește să facă parte ”din acest proiect dictatorial”.

În postarea făcut astăzi, Iulian Câcău spune că partidul a ajuns să fie populat de oameni vechi, iar George Simion a ajuns să conducă dictatorial: ”Fariseismul pe care acest lider îl practică este de-a dreptul grotesc”.

Redăm, integral, postarea făcută de Iulian Câcău:

,,De azi NU mai sunt membru al partidului AUR, mă delimitez de tot ceea ce înseamnă acest partid, politica pe care o duce si acțiunile pe care le inițiază. Am fost alături de această cauză de la început, când mulți din cei care probabil ma vor critica, erau pe margine și așteptau să vadă dacă acest partid atinge pragul de 5% sau nu…

Pe langa candidaturile pe care mi le-am asumat in acest partid (nu se gaseau candidați, nu credea nimeni in acest proiect) am inițiat si proteste, actiuni la care nu de puține ori am fost săltat de autorități, am fost sancționat, dar nu am primit nici macar un sprijin moral din partea colegilor de la București, să nu mai vorbim de faptul ca nu am primit nici macar un sprijin juridic pentru a contesta acele amenzi si abuzuri totodată.

Dupa ce acest partid a ajuns partid parlamentar, au apărut fripturiștii, pe care eu NU i-am acceptat in organizația pe care o conduceam, personaje expirate politic, oameni care atât profesional cat si personal nu au demonstrat nimic ! Aceștia faceau vizite dese prin biroul lui George Simion, promiteau marea cu sarea, iar George mi-i trimitea si mi-i impunea (am dovezi înregistrări, convorbiri, chiar si propuneri nu tocmai ortodoxe). Bineînțeles că deja ceea ce discutasem cu Simion in 2019,  cu ceea ce se întâmpla in toamna lui 2021 era total diferit. Colegii din AUR Satu Mare, stiu cel mai bine prin ce am trecut atât eu cat si fiecare dintre ei, ce personaje s-au impus de la centru și ce comportament violent, totodată limbaj vulgar afișează George Simion în particular, atunci când nu faci cum vrea el(adică sa accepți oamenii pe care el ii impune in organizație).

Credeam in acest proiect ca fiind altceva,  dar am constatat ca in toate filialele din țară existau aceleași probleme, politică NOUĂ cu oameni VECHI ! În acest partid sunt încă oameni frumoși, de aceea ma abțin în a-i numi pe toți la fel ca liderul, oameni care încă cred și îi rog sa se uite si in stânga si in dreapta, pana nu e prea târziu.

Oamenii vor fapte nu FUM ! Românii sunt sătui de vorbe si scandaluri, românii au taxe de plătit și combustibili mai scumpi cu 40%, antreprenorii români sunt subjugati (am înaintat colegilor parlamentari proiecte de lege, bune poate chiar salvatoare pentru antreprenorii români, dar aveau altceva mai importantde facut)!

Fariseismul pe care acest lider îl practică este de-a dreptul grotesc, să te folosești de imaginea bisericilor creștine, iar tu să organzezi congresul partidului duminica in timpul Sfintei Liturghii, să inițiezi acțiuni și proteste duminica cand oamenii sunt chemați la rugaciune, să organizezi petrceri la care s-au săvârșit acte de preacurvie și sa te numești creștin-familist e total deplasat !

De aceea dragii mei, fiind dezamăgit de tot ceea ce a livrat acest lider, de la care mă așteptam măcar sa aibă cei 7 ani de acasă, am decis sa nu mai fac parte din acest proiect dictatorial pe care îl conduce!”

 

14 comentarii

  1. Beny Kira Răspunde

    Membrii AUR sunt analfabeți

  2. Number Răspunde

    Daca va limitati la vopsit borne nu treceti pragul de 5%.

    • c-block Răspunde

      În Ungaria acum câțiva ani a fost un val cum e la noi acum cu reformarea clasei politice. Una a fost LMP, un fel de USR iar celălalt Jobbik. La alegerile din acest an practic au intrat în disoluție din cauza luptelor interne la ciolan. Culmea e că LMP avea pe stindard că “se poate face politică și altfel”. Pentru că de fapt prescurtarea numelui partidului de acolo vine. Dacă bați numai din gură și repeți slogane goale ( gen #fărăpenali și alte blablablauri) și la noi vor ajunge la tomberon. USR e tocmai pe calea asta. Nu am așteptări prea mari de la AUR pentru că baza umană, fondul lasă de dorit. Uită-te numai unde au avut succes și cine i-a votat.

  3. Vânătorul Răspunde

    Iulian este gay. Se vede pe fața lui!

    • Julianus Răspunde

      L-ai citit tu …
      Cică voi vă recunoașteți între voi …

    • Nagasaky Răspunde

      @Vanatorul.Ori esti un gay pasiv(și nick-ul ales ,,Vanatorul” ar cam merge tot ]n directia teoriei asteia)care nu constientizeaza asta si proicteaza pe Cacau, ori esti un om invidios care arunca cu zoaie in altii din frustrare ca o fi urat . In altă ordine de idei, succes domnule iulian C. …
      Nu mi-a placut AUR de la inceput desi am nationalism in mine cat cuprinde dar , partidul asta(AUR) pute de la o posta a sarlatani. Mi s-a părut un act de curaj ce ati facut.
      Va doresc succes in politica. Intr-o altfel de politica. Felicitari ca ati demascat impostura.

      • c-block Răspunde

        @Nagasaky. Ce să-ți spun! Suferi de o naivitate dezarmantă.
        Să știi că nu eu sunt @Vânătorul dar multe am văzut la viața mea în politică și știu că ceea ce se face pe acolo se scoate minim de sub rădăcină pătrată. Nu cred că trebuie să-ți detaliez. Deci nu pune botul în halul ăsta la ce ți se servește.

  4. Gheorghe Răspunde

    Mau omule da tare slab trebuie sa fii încât sa crezi ce zice un șef de galerie ajuns politician de rang inalt(adică pus în parlament de o grămadă de frustrați romani care credeau în acest limbric).Și te treziși mai nene ca ești pe dinafara?nu ai încăput la troaca de unde beau (toți)politicienii?….mintenaș o sa vii și o sa ne dpui cum te-ai îndrăgostit de proiectul lui cioloș adică ti-ai găsit un,,reper”in care tot la coada ai sa fii.Stii de ce?…..da-ți singur răspunsul!!!!

  5. George Răspunde

    Și-o băgat șarpele de stef coada, lo rezolvat și pe ăsta cu stef la butoane poate merge aur pe Amatiului!

  6. Julianus Răspunde

    Aur, din cur de la taur!

  7. USR PLUS (căcat) Răspunde

    Tot mai bine aur de cat alți…

  8. Matroz Răspunde

    Cîcău era inflitrat de Adrian Cozma in AUR

  9. Observator Răspunde

    Intal Simion a fost spionul rusilor ,mai apoi am aflat ca ar fi gay , acum e si depravat , ba mai conduce partidul dictatorial , etc ……. Ce de …calitati are Simion acesta ! E clar , deranjeaza tare pe cineva si s-ar putea sa-n-curce socotelile multora datorita felului franc in care numeste hotii acestei tari si hotiile lor , banii castigati de un parlamentar plus sporurile ( si alte beneficii) , afacerile necurate sub forma legalizata a celor care ne conduc ! Daca nu i se mai ….fabrica ceva consolidat pana la alegeri ( si cu dovezi clare ), categoric e de votat ! Si când zic e de votat , ma refer la doctrina si programul acestui partid ! Noroc ca la toate celelalte partide existente ( sau organizatii , cum e udmr-ul) cu reprezentanti in parlament toti sunt imaculati , de o moralitate iesita din comun , vajnici aparatori ai patriei !

    • c-block Răspunde

      Greșit! Corect se spune “vajnici apărători ai propriilor interese personale și de patrimoniu”!😱😲😤🥴🤮😭🤯😖

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.