Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

Kereskényi îi răspunde lui Cozma: El s-a remarcat prin politizarea învățământului sătmărean

Kereskenyi Gabor îi răspunde lui Adrian Cozma, care a declarat că ”Primăria Satu Mare a încercat să desființeze două licee de tradiție doar pentru că erau românești”. ,,Deputatul Cozma s-a remarcat prin politizarea excesivă învățământului sătmărean, a declarat primarul Kereskenyi, care a mai spus că municipalitatea a alocat, doar în ultimul an, peste 30 de milioane de lei ”pentru buna funcționare a învățământului sătmărean”.

Redăm, mai jos, poziția primarului Kereskenyi Gabor:

mmFaptele fac diferența! Primăria Satu Mare a alocat în ultimul an 37.4 milioane de lei pentru buna funcționare a învățământului sătmărean (cheltuieli de funcționare, investiții, reparații, burse de performanță, sociale și de merit, tichete sociale și, dotări). Primăria investește 6 milioane lei în reabilitarea Grupului Școlar ”Constantin Brâncuși”.

În tot acest timp, deputatul Adrian Cozma s-a remarcat prin politizarea excesivă a învățământului sătmărean, schimbându-l pe Călin Durla, cel mai bun inspector școlar din ultimii 30 de ani, ori directori ai unor unități de învățământ performanți precum Viorel Solschi, Ioan Viman, Ioan Gozar sau Simona Sibian.

Domnul Cozma, absolvent de liceu tehnologic, se face ca nu știe ca grupurile școlare pe care Primăria a dorit să le reorganizeze au atât clase cu predare în limba română, dar și în limba maghiară”.


CITEȘTE ȘI:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.