Ultima actualizare: azi, 16:05

Locale

Mămică cu copil agresată verbal în plină stradă. Nu a intervenit nimeni: „Am ajuns inumani”

O mămică cu copil a fost agresată verbal în plină stradă în timp ce se afla la terasa unei cofetării din municipiul Satu Mare. Femeia mânca o înghețată împreună cu copilul ei, moment în care un bărbat i-a cerut o țigară, ea a spus că nu îl poate ajuta, iar atunci bărbatul a început să o agreseze verbal. Cu toate că femeia i-a spus bărbatului să înceteze deoarece îl sperie pe copil, bărbatul a continuat să strige și să înjure. Cu toate că la fața locului se aflau mai mulți oameni, nimeni nu a sărit în ajutorul femeii.

Mama a postat un mesaj pe un grup de Facebook în care își arată dezamăgirea față de cei ce au fost acolo și nu au intervenit. Femeia a primit zeci de comentarii de la alte femei care confirmau că astfel de scenarii se repetă frecvent în oraș, iar oamenii trec nepăsători.

„Fumeg de nervi, de frustrare, de faptul ca am ajuns sa fim niște oameni inumani, nepăsători și toleranți, neimplicati și șirul ar putea continua la nesfârșit. De ce? Va spun de ce : eu și copilul meu de 5 anisori stăteam liniștește la o înghețată pe terasa Cofetăriei …(Micro 16), se apropie un neica turmentat care îmi cere o țigară, ii spun frumos ca nu am țigări, începe sa strige și sa ma înjure, încerc frumos să-i spun ca e copilul și sa lase tonul mai jos și ca nu am cum să-l ajut și îl rog din nou frumos sa ne lase ca îmi sperie copilul, menționez ca e o pietonala destul de aglomerat Universului, dar nimeni și nimeni nu a avut binevointa sa intervină, deși au trecut și “barbati” prin zona ( ghilimelele chiar își au locul! ). Într-un final s-a îndepărtat de noi, fără ca nimeni sa intervină, ma repet, deoarece nu pot sa cred, ma vezi femeie cu copil agresat verbal de un ins și nu intervii, ce oameni am ajuns sa fim”, este mesajul mamei.

12 comentarii

  1. hunter Răspunde

    Pentru ca toti sunt viteji doar in fata tastaturii.
    Trist.

    • Cetateanul Răspunde

      La faze din astea ce vrei sa faci ? Sa-i dai un cap in gura ? Sa-i dai cu spray-ul ? E clar ca bunul simt omul nu-l are si daca-i spui ceva e care pe care de acolo . Agresare verbala, pai cand lucrezi cu poporul roman sarac si indobitocit nu ai la ce sa astepti decat la lucruri de genul asta .

    • Cetateanul Răspunde

      Rectific – inlocuiesc sarac cu saracit – .
      Problema in general la noi vorbind este faptul ca noi nu mergem la asa-zisii politicieni care au distrus tara in ultimii doi ani, ne legam de ala ca parcheaza cas masina, ne luam de o tanti la coada ca nu e pe faza, etc .. e drept ca suntetm naivi si lasi !
      Acum circa un an comentam si eu, urmeaza criza economica majora, urmeaza cresterea nervozitatii, a infractiunilor de tot felul, a sinuciderilor, scaderea drastica a populatiei, pai oamenii obisnuiti sunt terminati economic si social, cei mai multi dintre ei . Dupa ce se va termina razboiul din Ucraina vom fi luati in primire de cei cu “clima”, o alta mega excrocherie menita sa falimenteze populatia si sa intareasca controlul elitelor si a slugilor lor, asa-zisii politicieni . Era excrocheriei covid s-a terminat, incep altele, mai rafinate, scopul, desigur, “binele comun” .
      Daca oamenii nu o sa se trezeasca din minciunile furnizate cu generotizate nonstop de decenii nu vom cunoaste prosperitatea si nici drepturi nu vom mai avea .

  2. Gheorghe Răspunde

    Pai haideți sa o zicem pe aia dreaptă!!!Dacă în urma cu un an și ceva un băiat care se plimba pe strada împreună cu prietena lui a fost omorât prin înjunghiere de unul din asta care cere,,da-mi o țigară,sefu”si cazul a fost tratat superficial de către autorități,individul criminal fiind certat cu legea și lăsat sa umble liber cu toate ca el era,,cam dus cu sotcova”….cine sa mai aibă curajul sa intervină când cei care primesc salariu pentru a supraveghea și a menține ordinea și siguranță cetățeanului,tocmai aceia lipsesc cu desăvârșire când ai nevoie de ei??!!!
    Lumea este plina de tot mai mulți….inutili!

    • Cetateanul Răspunde

      O sa fie din ce in ce mai multi inutili deoarece la o companie se face de obicei munca a doi oameni de catre un singur angajat, apoi respectivul “lucreaza” cat rezista acolo, apoi merge in alt loc, aceasi politica … ordine, disciplina, fara munca pe termen lung, fara perspective ?
      Eu unul nu ies din casa niciodata cu mana goala, am la mine tot timpul cel putin un spray paralizant de calitate, nu sti niciodata de drogat te abordeaza !
      Societatea o ia la vale, era firesc, numai ca stirile oficiale nu aveau nici o treaba cu realitatea, noi luptam cu covrigul .

      • Mihaita Piticu' Răspunde

        @Cetateanu……Corect

      • carcotas Răspunde

        @Cetateanul, acum iara ai treaba cu covitu? Intr-o vreme erai provaccin. Te-ai intors la zinc si vitamina D?

        • Cetateanul Răspunde

          Mi-o imprumutat cineva nick-ul si probabil ca facea propaganda pentru cobai dar nu-i bai, eu o sa iau vitamina D3, C, Zinc si o sa consum ceapa toata viata, exista multe studii pe aceste teme, eu cred in stiinta nu in baliverne asa-zis oficiale . Asa-zisele masuri anticovid vor avea urmari pe generatii de acum inainte, numai ca aia de au distrus societatea sunt protejati de lege si spp, nu–i deranjeaza nici procurorii, nici populatia …

  3. Unu Răspunde

    Da unde erau Gardienii Locali?aia stau ascunși in mașini și amendează pe unii care nu au loc de parcare și parchează mai pe colț!la asta sunt buni!sa ia bețivanii și boschetarii de pe strada le e frica papagalii

  4. Cristim Răspunde

    Gardienii erau la mămica ta, iar bețivanii si boschetarii dacă te oferi sa i găzduiești le poți da adresa ta!

  5. sergiu Răspunde

    România noastră-i o gură de rai,
    miroase a canal și arată-a mucegai

  6. Hasan Răspunde

    Trebuia sunat la 112

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.