Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

Parfumuri bărbătești de vară în 2022: toate noutățile

Parfumurile bărbătești de vară din 2022 sunt senzuale și surprinzătoare, dedicate bărbaților contemporani. Printre propuneri se numără parfumuri proaspete, dar și note orientale și condimentate, acorduri lemnoase și fougère.

Lumea parfumurilor pentru bărbați ne surprinde cu multe noutăți și ediții limitate, cu piramide olfactive speciale și arome învăluitoare. Să descoperim împreună cele mai bune parfumuri bărbătești de vară în 2022.

Issey Miyake L’eau D’Issey Eau&Cèdre – Eau de Toilette Intense

Din familia olfactivă lemnoasă, cel mai recent parfum al lui Issey Miyake este, de asemenea, unul dintre acele parfumuri bărbătești vegane și fără cruzime pe care trebuie să le descoperi. Viguros și totuși proaspăt, îmbină note de grapefruit și cardamom cu o inimă de lemn de cedru și parfumuri acvatice.

Ysl L’homme – Eau De Parfum

L’Homme de YSL primește o schimbare de look, într-o versiune lemnoasă-aromatizantă de mare eleganță. Inspirat de whisky, acest parfum învăluitor se deschide cu note de portocală amară și bergamotă, într-un crescendo floral de lavandă și geraniu.

Armani Privé Indigo Tanzanite – Apă de parfum

Printre cele mai rafinate parfumuri bărbătești din vara lui 2022 regăsim Indigo Tanzanite din linia rafinată Armani Privé. Din flaconul indigo, inspirat de culorile frumoasei pietre prețioase, se degajă parfumuri orientale-lemnoase de bergamotă și migdală, a căror lactoză explodează în inima de heliotrop.

Hermès Terre D’hermès Eau Givrée – Eau de Parfum

Focul și gheața se întâlnesc în noul parfum Hermès, care extinde gama Terre d’Hermès. Eau Givrée este un parfum citric-aromatic care se deschide cu o notă foarte proaspătă de lemn de cedru, sublimată de un acord înțepător de ienupăr și piper de Timur.

Narciso Rodriguez For Him Bleu Noir Parfum – Parfum

Noul Narciso Rodriguez For Him Bleu Noir Parfum este cea mai nouă apariție în saga For Him Bleu Noir. Din familia floral-lemnoasă, se deschide cu un acord verde cu note de citrice și condimente, în timp ce inima conține mosc iconic, cu iris și piele de căprioară.

Paco Rabanne Invictus Platinum – Eau De Parfum

Celebra gamă de parfumuri bărbătești Paco Rabanne primește o noutate și mai aromată. Platinum este o apă de parfum lemnoasă care deschide piramida cu note de grapefruit și absint, în timp ce în inimă se regăsesc note proaspete și înțepătoare de lavandă și mentă.

Dolce&Gabbana Light Blue Italian Love – Apă de toaletă

Duo-ul de designeri celebrează spiritul italian cu unul dintre cele mai verzi și mai aromate parfumuri bărbătești din vara lui 2022. Noua apă de toaletă ediție limitată Light Blue este introdusă de note suculente de bergamotă și grapefruit, care fac loc unui acord marin cu frunze de violetă și cashmeran.

Guerlain Epices Exquises – Eau De Parfum

Linia de parfumuri Guerlain Les Absolus d’Orient îi urează bun venit lui Epices Exquises, o apă de parfum opulentă, potrivită și pentru femei!

Dior Homme Sport – Apă de toaletă pentru bărbați

Extraordinar de rafinat, noul parfum Dior este o apă de toaletă din grupul lemnos-picant care se deschide cu note citrice și aldehidice. În inimă găsim piper roz picant și rășină de elemi, care fac loc unei baze seducătoare de lemn, chihlimbar și rășină de oliban.

Kenzo Homme – Eau De Parfum

Designul și eco-sustenabilitatea se întâlnesc în această nouă apă de parfum de la Kenzo, cu ambalaj realizat parțial din materiale reciclate.

Acqua Di Parma Cologne C.L.U.B – Eau De Cologne

Plin de prospețime cu această nouă apă de colonie, din familia lemnoasă-picantă. Un acord picant de piper și de citrice suculente deschide piramida olfactivă, în inima căreia percepem rozmarin și shiso, o plantă aromatică tipică Japoniei. Mușchiul și lemnul de cedru structurează parfumul.

Davidoff Cool Water Reborn – Apă de toaletă

Printre cele mai cunoscute și mai populare parfumuri bărbătești, Davidoff Cool Water a reușit și el să se reinventeze de mai multe ori! Reborn este o nouă versiune aromatică-fougère cu 88% ingrediente de origine naturală, inclusiv alcool. Notele care compun jus-ul sunt esențiale: bergamotă italiană, rozmarin și rășină de galbanum, vetiver haitian din surse durabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.