Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

PSD a stabilit cine va fi noul viceprimar al municipiului Satu Mare. Anunţul făcut de Mircea Govor

Municipiul Satu Mare va avea, în cel mai scurt timp posibil, un viceprimar PSD. Anunțul a fost făcut chiar de președintele PSD, Mircea Govor, în cadrul unei emisiuni online realizată de Victor Constantinovici, scrie GNV. Noul viceprimar PSD va fi Cristina Ilies, persoană desemnată să ia locul regretatului Călin Durla în Consiliul Local Satu Mare.

După decesul regretatului Călin Durla, locul rămas vacant în Consiliul Local Satu Mare va fi ocupat de Cristina Ilies.

În urma discuțiilor avute între reprezentanții PSD, PNL și UDMR, unul dintre posturuile de viceprimar urmează să revină social-democraților.

Înafară de Cristina Ilies, din partea PSD, în Consiliul Local Satu Mare mai sunt doi reprezentanți, Dorel Coica și Ciprian Crăciun, dar niciunul dintre cei doi nu se arată interesați de a ocupa funcția de viceprimar.

Astfel că, la cum stau lucrurile acum, și la cum recunoștea și Mircea Govor, Cristina Ilies este singura variantă a social-democraților sătmăreni pentru funcția de vicperimar.

Cel mai probabil, Cristina Ilies va prelua funcția de viceprimar deținută în prezent de liberalul Gheorghe Stan.

Cine este Cristina Ilies?

Propunerea PSD pentru postul de viceprimar al municipiului Satu Mare, Cristina Ilies, este și președintele organizației de Tineret a PSD Satu Mare. Ea este în politică de opt ani, fiind și foarte activă în cadrul partidului, așa după cum susține președintele PSD Satu Mare, Mircea Govor.

“Este o fată muncitoare, cu experiență politică. Este președinte la TSD pe municipiu, deci ne putem baza pe ea. Cristina este o fată foarte bine pregătită, e director economic în Consiliul Județean, ceea ce nu e puțin, are vechime și are experiență multă în politică. Eu am promovat-o în urmă cu opt ani și de atunci este un om de bază”, a precizat Mircea Govor.

Totodată, Cristina Ilieș este și cea care coordonează departamentul de comunicare în cadrul organizației.

”Administrația publică locală este un domeniu foarte vast și cu implicații în toate spețele sociale, desigur că fiecare și-ar impune viziunea dar este complicat și provocator să și reușești. Poate că eu mi-aș îndrepta atenția mai mult spre programe pentru tineri, spre proiecte de promovare a orașului mai ales că avem și infrastructura turistică necesară”, spunea Cristina Ilies într-un interviu acordat pentru Jurnalul de Satu Mare în urmă cu circa patru ani.

24 comentarii

  1. GemeZamfirescu Răspunde

    Exprimare a la Govoride! “E o fata foarte buna”! Așa sunt ăștia de ai lui Govorache de la PSD ,fete și băieți!Nu sunt domni și doamne!Si auzi e foarte bine pregătită… a lucrat la Consiliul Județean, adică așa un fel de NASA de Supur, unde mai pui ca a fost și “promovată”!Deh…!Fata ne zicea ca avem infrastructura turistică necesară…nu știu la ce se referea la nr.mare de trenuri care vin in gara SM sau la ce bine se schiază la Luna Șes,dar cred ca pana la urma o sa fie super incantata de regata navala care se organizează in fiecare zi cu ploaie pe lacul Cubic.Hai “fata” ne lași?!

  2. 💩💩💩💩💩 Răspunde

    Ce, nu-l crezi pe govorilă? Chiar e bună rău 😜

  3. Jack Răspunde

    Frumoasa foc doamna, domnisoara.

  4. Inocentiu mir Răspunde

    Asta nu-i cumva amanta lui Mirciulica sau a lui Razvanel? Ca de stiut se stie ca era sa faca nunta cu nepotul lui Govor. Nepostisme Mirciulica, nepotisme! Nu te mai satura Dumnezo, mă Mirciulică!

  5. Figaro Răspunde

    Asta nu-i amanta govor-lichenilor, este e cu dedicatie de la Bucuresti! Nu mai are pesedeul oameni sa impinga in fata, ca doar restul toti is fosile, petarzi expirate

  6. USR PLUS (câcat) Răspunde

    Un personaj sobru a satmarului
    … Când îl întâlnesc oamenii pe drum trebuie alungat cu pietre… A lăsat județul SM sa se distrugă…. Inculpat pentru trădare și împușcat…

  7. T 1918 Răspunde

    Vreau un Ardeal independent.

  8. P.S.D. Răspunde

    Dute măi govor și te spanzura.
    Am văzut până acuma ce ai făcut.
    Asea să-ți dea Dumnezeu sănătate și bucurii pe cât de cinstit ai fost.
    Oricum vei plăti pentru toate,dacă nu pe lumea asta pe cealaltă.
    Asea să-ți ajute bunul Dumnezeu.
    Analfabetule ce ești.

  9. KuKu Răspunde

    D de play……..

  10. KuKu Răspunde

    D na boy

  11. Mae Răspunde

    Asta știe meserie !!!! Nu politică !!!!! O să salveze orașul !!!!! Da îți dai seama !!!!! Cum să meargă bine cu așa oameni la putere !!!!! Da govorici nu te lași de ciolan !!!!!!!!

  12. Beny Kira Răspunde

    Crstina e o fată foarte bună. O cunoc bine. Merită să fie primar, nu viceprimar

    • radical2 Răspunde

      LA ce concurs ai baga-o? :))) Sincer nu cred ca e e buna, ba chiar e submediocra. Dar acuma depinde la ce te referi:)))

  13. moe Răspunde

    beny kira inaptule cum de stii sa scrii te n gura de sofer incapabil

  14. radical2 Răspunde

    Un fel de Fedorca a viitorului in PSD. :))) Vaiii nimic nu se schimba in bine in tara asta. Tot epave promoveaza si PSD si PNL. Fugiti fratilor din tara si nu mai platiti astora taxe si impozite ca isi bat joc de banii vostrii !!! Cum sa promovezi o astfel de incompetenta? Pe asta o vad maxim la banca la ghiseu. Asta nici cum se formeaza inflatia nu stie sa-ti zica :)). Cand zici in romania ca ai experienta in politica este egal cu zero. Vai Vai, foarte suparator.

  15. :))) Răspunde

    Are Govor gagică noua, nu ii rea….este o fată foarte bună!

  16. unu Răspunde

    pana a fost cercetat govor a stat ca porcu in cucuruz cand a fost achizata gata intra din nou si taei si spanzura , dar asa ceva doar in romania poti

    • Mihai Răspunde

      Atâta vreme cât proștii îl votează…

      • :))) Răspunde

        Problema este că nu l-au votat sătmărenii niciodată deoarece nu a candidat pentru nici o funcție publică, stiind foarte bine că sătmărenii nu îl înghit și voturi nu strânge nici pentru un post de consilier la primărie sau Cj, doar din umbra….combinații pe la București cu tovarășul lui Stănescu care îl ține în spate și ii girează toate combinațiile locale,Mirciulica s-a înconjurat toată viața lui de oameni mai prosti de cat el, naivi care au crezut că le oferă funcții și imagine,doar că s-a folosit și se folosește de ei pe funcțiile pe care îi aranjează, după care trebuie sa cânte după cum spune el….nu canta s-a văzut….Valer Marian, Octavian Petric, Dumitru Pop de la Odoreu și mulți alții, cam asta este Mircea Govor și toți atârnătorii/atârnătoarele lui puși pe funcții doar pentru a fi cineva in fata iar el să aibă controlul lor în tot ce mișcă !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.