Ultima actualizare: azi, 15:26

Locale

SONDAJ. Primăria așteaptă părerile sătmărenilor: V-a plăcut ediția 2022 a Zilelor Orașului?

Mii de sătmăreni au venit în Centrul Nou pentru a se bucura timp de 4 zile de Zilele Orașului Satu Mare, eveniment organizat de Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural G.M. Zamfirescu.

Cu siguranță cel mai mare interes a fost acordat pentru concertele mari susținute pe scena principală, din Piața 25 Octombrie, de Inna, Randi, Iuliana Beregoi, DJ Shiver, 3 Sud Est, Andra, Wellhello, Semnal M, Neoton Família Sztárjai, Ștefan Bănică. După doi ani de pandemie, fanii au demonstrat că nu s-a schimbat cu nimic dragostea față de artiștii preferați.

Publicul a apreciat și programul organizat la scena Catena, amplasată pe platoul de evenimente de pe Pasajul Corneliu Coposu, unde au centralizat programele dedicate pentru copii și pentru muzică populară. Pentru prima oară în cele XXIV de ediții, am dat o importanță deosebită copiilor. Peste 1000 de copii au evoluat pe această scenă pe tot parcursul zilei de vineri.

Imaginile surprinse vorbesc de la sine, iar pe paginile de socializare au fost postate sute de poze de la concertele și activitățile organizate la scena din Piața 25 Octombrie și de la scena Catena de pe Pasajul Corneliu Coposu.

,,Succesul evenimentului nu ar fi fost însă atât de mare fără sătmăreni. De aceea, pentru noi este foarte important ca sătmărenii să își exprime părerea despre Zilele Orașului Satu Mare”, spun reprezentanții municipalității.

Așteptăm părerea și sugestiile sătmărenilor, care pot fi exprimate prin intermediul formularului de la următorul link: https://bit.ly/ZOsondaj

18 comentarii

  1. Mae Răspunde

    Mam simțit ca în Hungaria plin de țigani teau jumulit de bani toții !!!! Era mai Ok dacă bani care sau cheltuit se făcea altceva cu ei ptr cei nevoiași !!! Dn primar maghiar șia mai făcut publicitate !!!! Plin de benere in maghiară !!! Trezește romane (‘mulțumim dn Albu de situația creată de el un corupt 100%)

    • Calorie Răspunde

      Cind zici nevoiasi, vorbesti despre tine. Puteai linistit, dupa ora 1 sa te prezinti la tarabe pentru resturi de mancare ce ar fi ramas.

    • 💩💩💩💩💩 Răspunde

      Tu, mai întâi ar trebui să înveți limba română și abia apoi să te încumeți la comentarii! Ești un analfabet frustrat și ești singurul vinovat pentru asta!

    • Sathmarer Staatsbürger Răspunde

      Nu stiu ce nationalitate esti Domnule, sau ce ai vrut sa spui, dar daca fiecare Roman ar scrie sau s-ar exprima asa ca tine, am fi si in mai mare c.c.t decat suntem.

  2. CM Răspunde

    Doua concerte m-au interesat Andra si Semnal M.
    Datorita faptului ca concetul Andra era la o ora prea tarzie (cu copii mici ii ca ora de culcare) am dat o raita pana in oras pe la ora 18. Numai bronzati genetic si fete minore 12-14 ani cu burta (cu progenitura lor). Desi concertul Semnal M era la ora rezonabila am zis ca nu merg la asa ceva la ce persoane participa in audienta.

    • unu Răspunde

      o intrebare e vina organizatorului sau a cui ca erau bronzati , nu vezi cate drepturi au , poti sa le interzici???

  3. Raspuns Mae Răspunde

    Dragul nostru Mae.
    Pana la dictatul de cacat de la Trianon habarbu ati avut de Transilvania.De ce plm trebuie da tot futeti sovinismul asta???
    Nu iti convine ceva muta te acolo fupa Prut de unde ati venit.

    • pishurel Răspunde

      Bă genyláda, până la Tratatul de la Trianon de la 4 Iunie 1920, românii și toate celelalte naționalități conlocuitoare în Ardeal nu au fost recunoscute, borâtule, nu că nu au fost aici!!
      Spre informarea ta, cunosc mai mulți imigranți în zonă de prin secuime, decât de prin Moldova sau Regat!

      DAR, spre disperarea voastră, Tratatul de la Trianon există și nu va fi revocat, anulat sau uitat în vreun fel, așa că obișnuiește-te cu ideea că trăiești în ROMÂNIA!!!
      Doar tu poți schimba acest fapt, mutându-te!!

      Tu nu ești altceva decât un kkt de șovin agitator!!!

      TRĂIASCĂ ROMÂNIA!!

      • cacamaca Răspunde

        Look who’s talking! 🤔😱🤮😲🥴😤🤯😭😨💩💩😫
        Dar nu te hotărăști odată cum te cheamă? Câteodată omul are impresia că singur te cerți aici, poate și cu tine însuți! Intolerantule! Nu cu tratatul e problema ci cu faptul că nu e umplut e conținut viabil, se întoarce tot timpul la momentul ăla și gata atât! Plus te rog explică-mi și mie ce vină au oamenii din ziua de azi pentru ce s-a petrecut acum sute de ani? Lasă tu fixurile din capul tău și spune concret. Nu din ăstea cu dușmani închipuiți! Îți consumi timpul, nervii, energia iar ceilalți râd de tine. Bravo prostule! Hauhau ca un câțel prost.

        • pishurel Răspunde

          Degeaba, că tot n-ai înțeles!
          Adică tu scrii cu zeci de nick-uri, dar mă suspectezi pe mine de ceea ce faci tu!
          Nația voastră are o problemă cu noi, românii, dar tot noi suntem șovini!

          Să îți explic ce vină aveți voi ăștia din generațiile de azi: vă credeți tot în marea ungarie! Tot voi vă credeți stăpâni! De aici vi se trag o grămadă de probleme!
          Terminați cu șovinismul ăsta împuțit! Asta este românia, cu bune și cu rele! Nu vă convine, sunbteți liberi să plecați!

    • 💩💩💩💩💩 Răspunde

      Amu că cerșetorii vorbeau între ei limba maghiară este doar o simplă coincidență, sigur la recensământ s-au declarat rromi, nu-i așa?
      Recunoaște că cu ei cu tot mai sunteți așa de mulți!

  4. Vasile Răspunde

    Nu vă mai plângeți !voi l-ați votat

    • @Vasile Răspunde

      Mda. S-a votat pâine și circ. Exact asta au căpătat. Iar promisiunile din campanie îs cam pe nicăieri, în coadă de pește.

  5. Norick Răspunde

    Mergeti voi migratorilor inapoi la locui natal In ASIA! Darar ciuma in voi de natie scarboasa!

  6. Unu' Răspunde

    A fost CEA mai reușită ediție a zilelor orașului din ultimii doi ani!!
    Nemulțumiți vor fi mereu, eu sunt unul dintre cei mulțumiți!
    A fost ordine, curat și, mai ales, nu am fost agasat de țâganii sudiști cu chinezăriile lor! Chiar în fața mea, un echipaj de la poliția locală confisca o grămadă de baloane de la o ceată de “comercianți”!

    Au fost și lipsuri, dar spre deosebire de alți ani, parcă au fost mei puține minusuri!
    Mie mi-au lipsit focurile de artificii, dar în contextul actual, cred că a fost o decizie înțeleaptă să nu fie!

    Cei nemulțumiți au avut mereu alternativa de a nu participa!

    • 💩💩💩💩💩 Răspunde

      Unde plm a fost ordine și curat?
      Tu ai stat acasă în fața televizorului și comentezi aiurea, bugetarul poolii

      • cacamaca Răspunde

        Observă grinda din ochii tăi și după aia treci la verificarea așchiei din ochii celuilalt. Fă odată curat în mintea ta. Prostul moare de grija celuilalt. Nu ai destule pe cap? Plus văd că ești inventiv. Ai pe puțin 10 nickuri. Măcar fii fu atâta grijă că dacă ți se răspunde și ai chef de ceartă atunci vontinuă sub același nick. Că altfel devii maro și te bagi singur în încurcătură. Înțelegi?
        PS. Iar să știi că comentariul semnat de @Unu’ nu e scris de mine. Părerea mea e că aceste zile se afundă din ce în ce mai mult. Execrabil. Nu mai are nici o treabă cu ce a fost intenția inițială. La cine i-a plăcut după mine ori are standarde scăzute ori și-a primit porția.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.