Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

Alertă alimentară în județul Satu Mare! Chipsuri retrase de urgență din magazine

Mai multe tipuri de chipsuri au fost retrase de urgență din magazine, zilele acestea, motivul retragerii fiind nivelul crescut de alcaloizi tropani, anunță Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor.

Produsele retrase sunt următoarele:

„Persoanele care au achizitionat produsul avand datele de identificare respective (denumire, EAN, data de expirare) sunt rugate sa nu îl consume și să il returneze la Serviciul Clienti din magazinul de la care l-au achiziționat, urmand sa li se returneze contravaloarea acestuia. Prezentarea bonului fiscal nu este necesara.”, transmite ANSVSA.

„Se recomandă persoanelor care dețin produse din loturile descrise mai sus să nu le consume, ci să le distrugă sau să le aducă înapoi în magazinele de unde le-au cumpărat. Contravaloarea produselor va fi returnată, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.”, se mai arată în comunicatul ANSVSA.

 

3 comentarii

  1. Techno Răspunde

    Daca astea Bio sunt asa naspa, cum sunt alra “ieftine” pt tot boborul?

  2. ecologist Răspunde

    Buun. Acum doresc să-mi explice careva for tutelar care trebuie (corectez ar trebui) să vegheze la alimentația consumatorului că după ei asta cu chips bio cu tot felul de treburi băgate în el peste limita legală cum mai este bio???? Sau ambalajul suportă orice?

  3. misi Răspunde

    eu imi duc rahatul. Sa verifice ca am in el Chips din asta. Sa va fie rusine !!!! Cozma fa o lege, sa fie verificat inainte sa ajunga pe raft! Dar de fapt, asa e si cu vaccinul, inainte se da, si dupa se zice ca nu e bun 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.