Ultima actualizare: azi, 15:41

Locale

Amantele ce l-au ucis pe soțul uneia dintre ele, date de gol de cartela și telefonul din Carei

Două amante din judeţul Bihor au pus la cale un plan aproape perfect pentru a îl ucide pe soțul uneia dintre ele. Au angajat un interlop care să comită fapta, s-au documentat minuţios cu privire la diverse otrăvuri, însă ai fost date de gol de telefonul și cartela pe care una dintre ele le-a cumpărat din municipiul Carei, județul Satu Mare.

Cele două femei din Bihor care au pus la cale asasinarea soţului uneia dintre ele au căutat înainte otrăvuri mortale şi au studiat tratate de drept şi articole despre omoruri celebre, ca să-i poată păcăli pe anchetatori şi să scape cu o pedeapsă cât mai mică.

Una dintre femei a luat legătura cu N. Ioan, un recuperator cunoscut în zona Valea lui Mihai, care a acceptat să îl omoare pe bărbat în schimbul a 40.000 lei. În seara zilei de 18 decembrie, victima a fost chemată la marginea unei păduri de lângă Şimian, unde a fost ucisă: N. Ioan l-a lovit pe bărbat cu un topor în cap apoi şi el, şi Annamaria l-au înjunghiat de mai multe ori, până nu a mai mişcat. Cadavrul i-a fost îngropat lângă o fostă carieră de piatră din oraşul Valea lui Mihai, telefonul i-a fost ars iar maşina cu care a fost transportat cadavrul a fost vândută.

În perioada care a urmat, Tünde a încercat să pară o soţie îngrijorată: a organizat operaţiuni de căutare, a postat anunţuri pe reţeaua de socializare. În acelaşi timp, femeile au intrat apoi pe contul de Messenger al victimei, ca să pară că trăieşte, i-au trimis mamei bărbatului un SMS în numele lui. Pentru asta, Annamária s-a dus în Carei, a cumpărat o cartelă şi un telefon, pe care apoi le-a ars, potrivit Adevărul.

Când, pe 9 aprilie 2022, au fost reaudiate de poliţişti, femeile s-au prins că sunt în atenţie. Așadar, ele au conceput un nou plan: au început să lectureze Codul Penal, studii de drept, articole despre omoruri celebre, articole scrise de avocaţi, pentru a construi o poveste pe care urma să o „autodenunţe” Annamária. Ea urma să-şi asume în exclusivitate vinovăţia, în vreme ce Tünde urma să o aştepte să se elibereze.  Scenariul a fost pentru ucidere din culpă, pedepsită mult mai blând decât un omor: soţii Venkli s-au certat, ea a intervenit şi l-a împins pe bărbat, care s-a lovit cu capul de gresie şi a murit. Speriate, i-au dus cadavrul în Oradea şi l-au aruncat în Criş. Cele două nu au prevăzut însă că telefoanele le-au fost puse sub ascultare şi, sfătuindu-se despre caz, au picat „pe interceptări”, potrivit aceleași surse.

Pe data de 13 aprilie, atât femeiele cât şi asasinul plătit au fost arestaţi, iar acum au fost trimişi în judecată. C. Tünde va răspunde pentru complicitate la violenţă în familie sub forma omorului calificat, Ruba Annamária va fi judecată pentru violenţă în familie în forma omorului calificat, în timp ce Nagy Ioan este acuzat de omor calificat.

Povestea celor două femei

În actul de acuzare se arată că soţii V. au avut vreme îndelungată o căsnicie de faţadă. Cei doi s-au căsătorit în 2000, iar în 2010 au divorţat, după ce bărbatul şi-a prins soţia că îl înşela. Au continuat să locuiască împreună, pentru că aveau doi copii iar în 2017, s-au şi recăsătorit, însă doar formal.     Femeia a lucrat mult timp într-o fabrică de pantofi unde s-a împrietenit cu verişoara bărbatului, Ruba Annamária, rămasă văduvă şi cu un copil de crescut. În 2018, Venkli Tünde şi-a înfiinţat propriul atelier de cusut, acasă, iar Annamária muncea împreună cu ea, împărţind câştigurile, potrivit aceleași surse.

Bărbatul era mult plecat. Lucra în construcţii şi făcea parte dintr-o formaţie care cânta la nunţi şi petreceri. Ca atare, cele două femei au început să petreacă tot mai mult timp împreună, iar prietenia lor s-a transformat într-o poveste de amor. În decembrie 2021, însă, au apărut problemele, căci soţul femeii ar fi vrut să reia viaţa de cuplu cu soţia sa. Însă femeia nu-l mai voia însă nici nu îndrăznea să-i spună motivul.

4 comentarii

  1. x-ulescu Răspunde

    Ati uitat sa precizati ca sa intamplat in apropierea granitei cu ucraina , ca explozia de gaze din carei

  2. Nyznaiu Răspunde

    Oare sotul vaduvei lesbiene Annamaria Ruba in ce circumstante a decedat ?

  3. 🤔🤔🤮 Răspunde

    Votați familia tradițională!😱😲🤮🥴💩😭🤯

  4. Nyznaiu Răspunde

    Votati familia curcubeu……

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.