Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

Copii bătuți de tată în județul Satu Mare. Individul, reținut de polițiști

La data de 30 iunie, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale s-au sesizat, din oficiu, cu privire la faptul că un bărbat, de 22 de ani, din Supuru de Jos, și-ar fi agresat fizic copiii minori.

Față de bărbat s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și loviri sau alte violențe.

Bărbatul este încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, urmând a fi prezentat instanței, în vederea luării unei măsuri legale față de acesta.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

Un comentariu

  1. Gheorghe Răspunde

    Dati-i la moacă ghiolbanului.Politia ar trebui sa folosească pulanul și sa-i numere coastele nemernicului. Pe lângă ca statul ii da slocatie penyru copii,el în loc sa-i îngrijească ii ia la bătaie.De ce nu se pune nebunul la bătaie cu oamenii mari nu cu pruncii ori femeia.Ia bagati-l la tzuhaus vreo 6-12 luni sa vadă cum este.
    Din păcate în romanica bananiera copii sunt obiectul de răzbunare sl părinților când se cearta între ei.Multi copii sunt abrutizati,pur di dimplu maltratați de părinți sub egida, bătaia e rupta din rai”sau ,,io te-am făcut di io te omor”.Nici nu ma mir ca mulți copii își găsesc refugiul in droguri,pornografie,neascultare si nesupunere,sunt frustrați și ajung la marginea societății.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.