Ultima actualizare: azi, 12:11

Locale

FOTO. Ambasadorul Elveției la București, în vizită la Satu Mare

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, a primit luni, 4 iulie, vizita Excelenței Sale Arthur Mattli, ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Elveției și a domnului Florin Godean, președinte al Camerei de Comerț Elveția – România. Delegația a apreciat dezvoltarea municipiului Satu Mare din ultimii ani, menționând faptul că a primit feedback-uri pozitive din partea mediului de afaceri sătmărean despre colaborarea pe care o au cu Primăria municipiului Satu Mare.

,,Vizita E. S. Arthur Mattli, Ambasadorul Confederației Elvețiene, ne onorează și ne confirmă că Satu Mare se află pe un trend ascendent de dezvoltare. Am discutat despre oportunitățile pe care Satu Mare le oferă mediului de afaceri, precum și despre proiectele de energie pe care le-am accesat și la care lucrăm pentru a avea un oraș mai verde și mai eficient energetic. Ne bucurăm să vedem că o dată cu proiectele pe care le avem în derulare în municipiu a crescut și interesul companiilor elvețiene de a investi în Satu Mare”, a declarat primarul Kereskényi Gábor.

La întâlnire a fost prezent și administratorul public al județului, Kovács Maté, care a subliniat deschiderea Consiliului Județean de a sprijini mediul de afaceri.

5 comentarii

  1. Norik Răspunde

    Mai Gabor in calitate de primar cum trebuie primit un oficial al altei tari?

    • H&R Răspunde

      Intreaba pe prefaratul tau…Zelenski. El cum se imbraca. Ai vazut vreodata?

    • c-block Răspunde

      E calitatea omului. Nu e prima dată. Unii se respectă, alții ba. Dacă îl deranjează vestimentația minim protocolară (pentru că asta nu este cu pantalonii ăia răspurtați, măcar lua o cămașă albă și nu una în dungi), deci dacă îl deranjează atunci de ce s-a vrut primar? Repet, nu e prima dată. Mai treacă-meargă când vin de la București la inaugurări sau discuții că și ăia sunt îmbrăcați câteodată de zici că le-au aruncat hainele pe ei de la distanță dar aici a venit un ambasador care reprezintă o țară și nu oricare de la care suspectez că dorim ceva. Dacă un mandat de viceprimar , un mandat de deputat și un mandat jumate de primar nu a ajuns …..????? Totuși îs 14 ani!!!

  2. carcotas Răspunde

    Pe vremea filmului mut cand s-a turnat prima versiune a lui Zorro (cu Douglas Fairbanks) caii personajelor pozitive erau albi iar ai railor, negri. Asa mi-am dat si eu seama care-i ambasadorul din grup.

  3. H&R Răspunde

    “Excelenței Sale Arthur Mattli, ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Elveției”
    Tovarasul Nicolae Ceausescu, Secretar General al Partidului Comunist Roman, Presedintele Republicii Socialiste Romania.

    Mai e putin si ajunge in urma pe Ceasca. Pe Lenuta cred ca a ajuns deja.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.