Ultima actualizare: azi, 17:25

Locale

FOTO. Bicicleta electrică dispărută din Micro 16, furată de boschetari şi vândută cu 10 lei!

Bicicleta electrică despre care am relatat în această dimineaţă că a fost furată din Micro 16, a fost găsită. Aceasta a fost vândută de doi boschetari unui tânăr pentru suma de… 10 lei.

Autorii au putut fi prinşi şi bicicleta recuperată în urma articolului pe care l-am publicat pe PortalSM. Un tânăr care era în parcul de pe str. Brânduşa a fost abordat de doi bochetari, care l-au întrebat dacă doreşte să cumpere o bicicletă. Tânârul i-a întrebat ce fel de bicicletă, iar boshcetarii au început să o descrie, una albă la culoare şi electrică. Atunci tânărul şi-a amintit că a citit ştirea de pe PortalSM, a văzut cum arată bicicleta şi a intrat în discuţii cu boschetarii. Ei au cerut 50 de lei pe bicicletă, însă tânărul le-a spus că nu poate să le ofere decât 10 lei! Aceştia au acceptat oferta şi i-au dat bicicleta pentru suma de 10 lei!

Imediat tânărul a sunat Poliţia şi redacţia PortalSM. Astfel, proprietarul bicicletei a fost anunţat şi în această seară a intrat în posesia bicicletei. Poliţia a fost la faţa locului şi a efectuat cercetările de rigoare.

Tânărul a reuşit astfel să recupereze o bicicletă ce valorează 2.500 de lei.

Din păcate, împotriva boschetarilor multe măsuri nu se pot lua, astfel că ei cel mai probabil o vor comite din nou. Aveţi, aşadar grijă de bunurile voastre!

Îl felicităm şi pe tânărul sătmărean pentru inspiraţia de a rezolva acest caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.