Ultima actualizare: azi, 12:55

Naţionale

FOTO. Carnagiu pe Drumul Morţii din România! Cinci decedaţi (3 copii şi părinţii)

Carnagiu pe Drumul Morţii din România! Drumul European 70, numit și ”Drumul morții”, a făcut din nou victime noaptea trecută. Trei copii cu vârste cuprinse între 4 şi  13 ani și părinții lor, de 38 şi 40 de ani, și-au pierdut viața după ce mașina în care se aflau a intrat într-un autotren, pe DN  6, între Văceni și Vitănești, din judeţul Teleroman.

“La fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri care au stabilit faptul că, un bărbat în vârstă de 40 de ani, din orașul Zimnicea, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, la km 72 din direcția de deplasare municipiul București către Alexandria, ar fi intrat în coliziune frontală cu un autotren care se deplasa din sens opus.

În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto și a pasagerilor din autoturism, respectiv o femeie de 38 de ani și 3 copii minori cu vârste cuprinse între 4 și 13 ani, toți din orașul Zimnicea.

În cauză polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, transmite IPJ Teleorman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.