Ultima actualizare: azi, 08:27

Locale

FOTO. Poliția și RAR, acțiune de amploare în centrul orașului. Șoferii, controlați ‘’la sânge’’

Acțiune de amploare a Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Satu Mare, în această seară, vineri, 1 iulie, în centrul orașului. La acțiune sunt prezenți și cei de la RAR.

Polițiștii se află la această oră în sensul giratoriu din Centrul Vechi al municipiului Satu Mare, în cadrul unei acțiuni rutiere complexe. Oamenii legii desfășoară o acțiune pe linia principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, în special cele produse pe fondul consumului de alcool și substanțe psihoactive.

La acțiune participă și reprezentanții Registrului Auto Român (RAR) Satu Mare.

3 comentarii

  1. Fraieri vs BMW Răspunde

    Dracu sa va ieie… Numai de oameni seriosi cu BMW uri va legati..

  2. Unul cu BMW Răspunde

    Nu vad nicio problema in legatura cu desfasurarea actiunilor de acest gen, sunt pro, mai ales din cauza trompetelor de motociclete cu toba tunning “doza de bere” care iti rup capu ziua si noaptea de fel. Insa o singura observatie, atitudinea unor militieni de la rutiera care au devenit din lucratori comerciali militieni peste noapte lasa de dorit…sunt de o aroganta rara…ar fi bine daca si-ar revizuii comportamentul si ar lasa prejudecatile, daca esti in pantaloni scurti nu inseamna ca esti semianalfabet, mare grija 😉
    In rest, bravo.

  3. Beny Kira Răspunde

    Asa va trebe dacă cumpărați numa rable de 1000 de euro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.