Ultima actualizare: azi, 21:39

Locale

FOTO. Sătmărean prins în timp ce transporta lemne fără documente. Amendat cu 1.000 de lei

La data de 6 iulie, polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică- Biroul pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol au efectuat activități pentru combaterea și prevenirea tăierilor ilegale de arbori și a faptelor ilegale asociate din exploatarea, transportul, depozitarea, prelucrarea primară și comercializarea materialului lemnos.

Astfel, polițiștii au identificat, pe raza localității Huta Certeze, un bărbat, de 35 de ani, din aceeași localitate, care transporta cantitatea de 4,5 metri cubi de material lemnos, de esență fag, fără a deține documente de proveniență pentru acesta.

Întreaga cantitate de material lemnos a fost ridicată, în vederea confiscării și plasată în custodia Ocolului Silvic Negrești Oaș.

Persoana în cauză a fost sancționată cu suma de 1.000 de lei, conform legii nr. 171/2010.

Sursa: IPJ Satu Mare

4 comentarii

 1. Osan Răspunde

  Bine ca prindeți amărâți de oameni săraci,tiruri încărcate full fără acte nu prindeți în fiecare zi coboară din Negrești-Oaș!!! Rușine căcați

 2. Cetățeanul turmentat Răspunde

  La piața Someș din municipiul Satu Mare se vând țigări netimbrate.
  Dar ANAF, Poliția Națională și Poliția Locală se fac că nu văd.

  • Crăciun Ghiuri Răspunde

   Prioritar acuma e baba cu pătrunjelu’ mai ales că evazionista naibii nu dă factură și chitanță pentru aista. Îți dai seama ce de evaziune face la să zicem 10 legături vândute a 1,5 RON bucata? Pfoai mamă! 😱😱😱 Că din suma posibil recuperată nici banii cheltuiți pe procesul verbal nu se scot!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.