Ultima actualizare: azi, 21:49
Locale

FOTO/VIDEO. Filtre ale Poliției Rutiere în Satu Mare. Șoferii, trași pe dreapta

Și în acest sfârșit de săptămână, polițiștii sătmăreni sunt prezenți la datorie, pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, în vederea asigurării unui climat de ordine și siguranță publică.

În acest sens, polițiștii rutieri desfășoară activități specifice pe întreaga rază a județului Satu Mare, fiind prezenți atât în municipii și orașe, precum și pe principalele artere care tranzitează județul nostru.

Pe această cale, atragem atenția conducătorilor auto de a nu circula pe drumurile publice sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive și de a respecta totodată regimul legal de viteză.

De asemenea, având în vedere această perioadă caniculară și temperaturile ridicate regăsite la nivelul părții carosabile, conducătorii auto au obligația de a păstra o distanță suficientă față de autoturismul care se află înaintea lor, pentru a putea frâna în condiții de siguranță.

Nu în ultimul rând, le recomandăm și altor participanți la traficul rutier, respectiv pietonilor, să manifeste o atenție sporită și să se asigure de mai multe ori înainte de a traversa drumul public, prin locuri marcate și semnalizate corespunzător.

Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare le urează tuturor sătmărenilor un sfârșit de săptămână liniștit, în siguranță și fără evenimente.

Sursa: IPJ Satu Mare

8 comentarii

 1. Dzsugasvili Răspunde

  Ce bine ar fi sa faceti razie in fiecare zi, de dimineata pana seara la parlamentari, politicieni, smecheri care au furat absolut tot din tara asta… Probabil e mai simplu sa f.teti p.limea.

 2. Degeaba Răspunde

  Stimați uniformizati…🤢
  ..degeaba faceți razii în centru..🤦‍♂️..că noi ..România avem cea mai mare rată a mortalității pe șosele din UE..așa că ..bani la buget doar..restul e CAN CAN..că vezi doamne că lucrați..pensionarii speciali din voi..🦧

 3. cazma Răspunde

  Bine și nu e frumos sa te oprească pe centură blonda aceea frumoasă de 1 metru jumătate cu dinți din plastic puși la cosmin?
  Orice bărbat visează așa ceva

  • Bimbo Răspunde

   Păi dacă te-a oprit, de ce nu ai întrebat ce este la meniu….poate o mwie de la 1,5 metri?

  • Vulpea bi-polara Răspunde

   Poate dati si imagini de la camerele de supravegheze de la Aurora, sa aratati si cum o jum de ora si-or tot facut poze unu altuia, si apoi cat de greu i-o fost la pupaza blonda sa-si ia vesta aia cu Aitilop. O fost ca-n filme cu prosti…

 4. GB Răspunde

  Bravos Poliția Română! Da-ți “cu biciu-n turmă” că ne omoară “bizonii”!

  • GB Răspunde

   Domnule poet pamfletar, cred ca se scrie corect, în fraza de mai sus, “dati”, nu cu cratima.

 5. Beny Kira Răspunde

  Polițiștii de la Circulație sunt analfabeți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.