Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

Masca ar putea deveni iar obligatorie. OMS, apel către guverne

Organizația Mondială a Sănătății cere guvernelor să revină la masca de protecție obligatorie, pe fondul creșterii accelerate a numărului de cazuri COVID în Europa, informează Digi24.

Tedros Ghebreyesus, șeful OMS: “Pe măsură ce virusul se transmite iar spitalizările cresc, guvernele trebuie să adopte măsuri consacrate, precum purtarea măștii, îmbunătățirea ventilației și protocoale pentru testare și tratament. Îndemn guvernele să evalueze și să ajusteze cu regularitate planul împotriva COVID-19, în conformitate cu situația epidemiologică, dar și cu posibilitatea apariției unor noi variante”.

Și România se confruntă cu o revenire a îmbolnăvirilor. Miercuri au fost confirmate aproape 3.800 de noi infectări.

Sursa: Digi24

 

 

12 comentarii

  1. Io Răspunde

    Io zâc așe. Recomand otorităților cumpetente ca bebelușii din naștere să fie dotați cu măști. Asta neapărat. Că până acum ei erau protejați dar momentan omicronu ucigaș atacă exact pe copiii mici. Așa am înțeles. Și neapărat bebelușii nou-născuți să aibă pe lângă mască și o declarație pe proprie răspundere cum că ce au săvârșit în ultimele 9 luni! Asta neapărat pentru a identifica posibilii contacți! Care nu are hârtia zbang amenda! Și neapărat declarația să fie scrisă și semnată de bebeluși nu de careva părinte!?!?

    • Vasalie Răspunde

      E plina lumea de idioti, si la noi se mai si inmultesc. Tine de cultura generala sa te protejezi si sa protejezi pe altii….
      Japonezii si acum zeci de ani purtau masca daca erau raciti.

  2. șî io Răspunde

    👍

  3. subscriu Răspunde

    șî io!!!

  4. Maci Laci Răspunde

    SĂ POARTE CINE VREA… EU UNUL NU AM PURTAT ȘI NICI NU VOI PURTA VREODATĂ MASCĂ EVENTUAL LA CUR ÎN LOC DE CHILOȚI!!!!

  5. io Răspunde

    Dar nu toți doar cei care erau răciți. E o mică-mare diferență. În rest sunt de acord. După doi ani jumate românul și acum duce o luptă surdă împotriva săpunului, a apei calde și militează cu toate puterile pentru dreptul strămoșesc de a trage cu flegma unde îl taie capul. De aici eu consider că mulți nici acum nu au priceput cuvântul igienă. Purtatul măștii la mulți numai maschează lipsa bărbieritului și spălatului. Faptul că am purtat în neștire masca nu a ajutat decât numai la aplatizarea și prelungirea fenomenului. Rezultatul final sunt sigur că a fost oricum același.

  6. Altu Răspunde

    Cine se teme de bau-bau să poarte și zece. Sunt destui care poartă 2,3,4 suprapuse. Cine nu vrea .să nu poarte. Fiecare să răspundă personal de sănătatea lui. De ce trebuie să mă sufoc la 40 de grade cu mască că unora le e frică de o răceală banală. Mie mi-e frică de înălțime, să dărâme construcțiile înalte că așa vreau eu. Ați băgat vaccinuri în voi,de ce vă e frică. Nu vă protejează?

  7. H&R Răspunde

    @io, apa calda n-o sa fie la iarna, eventual calduta, de la ora 20 pana la ora 21. Masca e muult mai ieftina ca
    orice combustibil pentru foc. E asa de simplu.

  8. Vasile Răspunde

    F bine,eu propun și botniță

  9. Mihaita Piticu' Răspunde

    Iara incepeti cu boala lui Calache inventata??? Stati sa merg la Costinesti si dupa aia puteti sa introduceti masca iara :)))). Vafanculo :)))

  10. Anonim Răspunde

    OMS isi doreste cu orice pret dictatura medicala. Bineînțeles scumpii nostri parlamentari vor fi de acord cu prostiile lor. Suntem condusi de o gasca de nemernici! Aici este vorba de interese financiare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.