Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Negreștiul, un mare șantier. Modernizări de drumuri și școli; apă și canal până la ultima casă

Orașul Negrești-Oaș s-a transformat într-un mare șantier. Se lucrează la reabilitarea infrastructurii rutiere, la modernizarea școlilor, dar și la extinderea rețelei de apă și canalizare. Primarul Aurelia Fedorca a vorbit astăzi, vineri, 29 iulie, în cadrul unei conferințe de presă, despre investițiile din oraș.

,,Lucrăm la extinderi de curent electric, la extinderi și modernizări de infrastructură rutieră, la modernizări de școli, la sală de sport, la anveloparea blocurilor”, a spus Aurelia Fedorca.

Cel mai mare proiect este, fără îndoială, extinderea rețelei de apă și canalizare. Autoritățile din Negrești-Oaș promit să aducă apă și canal până la ultima casă din oraș.

,,Unul dintre proiectele majore este extinderea de rețelei de apă și canalizare pe un număr semnificativ de străzi, în special spre periferia orașului. Pe apă avem peste 36 de kilometri și peste 1.100 de branșamente, iar la canal avem peste 50 de kilometri, se lucrează la o aducțiune și o captare nouă de sursă de apă pe râul Tarna”, a declarat primarul orașului Negrești-Oaș.

Aurelia Fedorca a făcut și un apel la populație: ,,Lucrările creează un disconfort major și doresc să fac un apel la negreșteni să fie înțelegători și răbdători pentru că sunt investiții pe care noi toți le-am așteptat de foarte mulți ani, iar acum e momentul să muncim”.

4 comentarii

  1. Beny Kira Răspunde

    In Negresti nu s-a făcut nimic. Vă spun acum: Samuel Țânțaș este viitorul primar!

  2. Vlad Tepes Răspunde

    D-na primar, bla bla bla…
    Ce faceti cu Luna Ses ?
    Cindva va laudati cu turistii din Ungaria si Slovacia care ar veni ” sa se dea pe deal in jos”.
    Ati pacalit in mod ordinar sute de persoane carora le-ati vindut iluzii…
    Ar trebui sa va fie jena nu sa va unflati in pene. Oricum alegerile sint departe iar dvs le-ati pierdut anticipat !

  3. Radu Răspunde

    Doamna primar ar fi bine sa terminati proiectul Luna Ses apoi sa va apucati de altele. Tare cred ca totul ramane asa neterminat ca partia de schi. Osenii sunt oameni umblati prin lume, cum de o mai voteaza pe aceasta primărița?

  4. Vasile Răspunde

    Se știe,femeile vorbesc mult și fac puțin,la cratiță cu ele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.