Ultima actualizare: azi, 18:14

Locale

Pepene galben cu pesticide retras din magazinele din Satu Mare

Un anumit lot de pepene galben a fost scos din hipermarketuri, supermarketuri și depozite din judeţul Satu Mare, după ce s-a descoperit că acesta contine o cantitate mare de pesticide.

Inspectorii Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Satu Mare au efectuat în această săptămână controale în judeţ şi au dispus retragerea loturilor cu probleme.

“Inspectorii de specialitate din cadrul Serviciului Siguranța Alimentelor, au verificat și în această săptămână, o serie de Hipermarketuri, supermarketuri și depozite , în urma declanșării a unei alerte – RASFF, pentru a depista, retrage și confirma retragerea de la comercializare a produsului ” PEPENE GALIA/ MELON GALIA ” lot – 2402, proveniență Turcia cu LMA Pesticide -Ethiprophos și Malathion – depășit”, precizează DSVSA Satu Mare.

5 comentarii

  1. Alex Răspunde

    Nu Cumpărați Fructe și Legume TURCESTI din nici un loc,sa putrezească pe rafturi. Turcaleții nu respecta deloc normele europene

  2. Chesnoiu Răspunde

    De ce nu scoate DSVSA toate posturile de veterinari la concurs? Cele de la PIF Halmeu! Unul singur din trei! Este corupție?

  3. olimpiu Răspunde

    Ei nu sunt in U E<, ci numai in N A T O .

  4. nae Răspunde

    Din pacate, toate legumele si fructele importate sau nu, sunt improprii consumului (stim bine de ce). Ca sa zic asa, iesirile la rampa cu interzicerea comercializarii, retragerea de pe piata, samd, sunt prafuri aruncate in ochii oamenilor pentru a justifica totusi existenta unor institutii, ineficiente.

  5. Flore Răspunde

    Ce chestie am mâncat înainte sa aflu 🤣🤣🤣 amui amu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.