Ultima actualizare: ieri, 21:40

Locale

Polițiștii, la ”vânătoare” de vitezomani. Amenzi pe bandă rulantă și permise reținute

La data de 2 iulie, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, au desfășurat o activitate, în sistem cascadă,  împreună cu polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj.

Acțiunea s-a desfășurat pe DN19A, respectiv DN1F și a avut ca scop combaterea nerespectării regimului legal de viteză.

Ca urmare a activităților intreprinse, polițiștii sătmăreni au aplicat 103 sancțiuni contravenționale, în valoare de 31.200 lei, dintre care 60 pentru nerespectarea regimului vitezei și 43 pentru alte abateri.

Totodată, polițiștii sătmăreni au reținut 14 permise de conducere, 13 pentru depășirea vitezei legale și unul pentru efectuarea unei depășiri neregulamentare, pe un tronson de drum unde această manevră este interzisă.

Cu aceeași ocazie, au fost retrase  4 certificate de înmatriculare pentru inspecție tehnică periodică expirată.

Sursa: IPJ Satu Mare

7 comentarii

  1. Unu Răspunde

    Au modificat limitele intravilanului in mod ilegal la Ratesti.Le au pus in mijlocului campului la UAT Ardud la u km de intravilanul loc.Ratesti. De cateva zile smecherii dau amenzi profitand de o chestie ilegala cu iz penal .

    • H&R Răspunde

      Am vazut si in alte localitati la fel chestia asta. Dar la Ratesti m-a surprins. Vor sa faca megacity din Satu Mare. Sau tot judetul va fi un oras. Mai stii tu?

      • Unu Răspunde

        Au facut mafiotii o smecherie…unu ca semnele se pun la limita localitatii adica in intravilan nu in camp in extravilan..doi,UAT Ardud incepe dupa silozurile din stanga cum.iesi din Ratesti spre Ardud,linita fiind pusa la aprox un km dar in UAT Ardud nu Beltiug..trei nu se poate extinde un intravilan prin mutarea placutelor sa eludezi OG ul care defineste limitele localitatilor si amplasarea semnelor..patru ,amenzile care se dau de militieni sunt ilegale intrucat e evident un abuz cnair plus primaria beltiug….nu au pus limitari unde sunt izvoarele de apa si chiar e necesar dar au extins UAT beltiug la 1 km si ceva pe teritoriul Ardud…parerea mea e ca s a comis o smecherie de ala cu vinurile si cred ca nu dureaza mult pana incep sa dea cu subsembatul pe la dna..

        • @unu Răspunde

          Ai dreptate..așa am pățit eu la Viile Satu Mare la intrare în comună unde e pădurea..precis cunoști zona..ei bine am luat amendă și permisul suspendat 90 de zile aveam 101..și credeam eu că nu sunt în localitate..sichtir..am contestat și nici la bască nu a contat că eram în extravilan..justitia pulii în frunte cu cretina de judecătoare nu a ținut cont de nimic..am pierdut..degeaba faci contestație..fix pix…pielea p..i…pierzi..nu intereseaza pe nimeni acolo..și se m-ai dau mari inavo…puliii…cacatzi cu pensie specială și ăia ca polițiști…așa că fiți cu ochi în patru..ei sunt de fapt niște nulități..💩

        • LUNGU Răspunde

          Să vezi ce cretini sunt angajați acolo la postul de Poliție..vai de ei..niște cretini cu uniformă..Chisu..Lungu și alte schelete din miliție care nu dă dracu sa plece în pensie..retard mintal au toți..imbecili cu stație..după ce dau jos uniforma se vede ce SUNT…NULITĂȚI..nici dracu nu îi m-ai angajează..nu trebuiesc la nineni și se apucă de băut..mor în șanț beți turtă toți..lege și ORDINE…beșinosi pulii💩🖕

  2. GB Răspunde

    Bravo Poliția Română!! E mult de lucru pe șoselele noastre, ale tuturor. Sper că în curând o să fiți ajutați și de un sistem performant de camere cu radar (ca în țările civilizate spre care toți tindem). Ups… oare atunci spre cine se va îndrepta frustrarea contravenienților? Om trăi și om vedea, dar tare mi-e ( la cum pun problema mulți.. “eu nu, cine? eu? eu nu! … câinele! …”) că va crește violența în familie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.