PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Primăria Satu Mare: Nu am fost consultați atunci când a fost blocat accesul spre Sătmărel

Primăria Satu Mare spune că nu are nicio vină pentru blocarea zonei Sătmărel-Balta Blondă, asta pentru că, spun reprezentanții municipalității, CNAIR nu a consultat Primăria și Comisia de Circulație atunci când a blocat accesul.

,,Primăria Satu Mare înțelege problemele ridicate de locuitorii din Sătmărel și Balta Blondă și va sprijini CNAIR și Poliția Rutieră, instituțiile responsabile, pentru a găsi cele mai bune soluții. Primăria Satu Mare a transmis la sfârșitul lunii trecute mai multe observații legate de șoseaua de ocolire, inclusiv problemele semnalate de cetățenii de pe str. Dorobanților și a celor din Sătmărel și Balta Blondă.

Atunci, echipa CNAIR sosită de la București a cerut un termen de la 2 săptămâni până la o lună pentru a le rezolva. Trebuie precizat că CNAIR nu a consultat Primăria și Comisia de Circulație atunci când a blocat accesul spre Sătmărel, iar reprezentanții municipalității nu au fost invitați să participe la recepția de la terminarea lucrărilor”, spun reprezentanții Primăriei Satu Mare.


CITEȘTE ȘI: