Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

Primăria Satu Mare: Nu am fost consultați atunci când a fost blocat accesul spre Sătmărel

Primăria Satu Mare spune că nu are nicio vină pentru blocarea zonei Sătmărel-Balta Blondă, asta pentru că, spun reprezentanții municipalității, CNAIR nu a consultat Primăria și Comisia de Circulație atunci când a blocat accesul.

,,Primăria Satu Mare înțelege problemele ridicate de locuitorii din Sătmărel și Balta Blondă și va sprijini CNAIR și Poliția Rutieră, instituțiile responsabile, pentru a găsi cele mai bune soluții. Primăria Satu Mare a transmis la sfârșitul lunii trecute mai multe observații legate de șoseaua de ocolire, inclusiv problemele semnalate de cetățenii de pe str. Dorobanților și a celor din Sătmărel și Balta Blondă.

Atunci, echipa CNAIR sosită de la București a cerut un termen de la 2 săptămâni până la o lună pentru a le rezolva. Trebuie precizat că CNAIR nu a consultat Primăria și Comisia de Circulație atunci când a blocat accesul spre Sătmărel, iar reprezentanții municipalității nu au fost invitați să participe la recepția de la terminarea lucrărilor”, spun reprezentanții Primăriei Satu Mare.


CITEȘTE ȘI:

4 comentarii

  1. m Răspunde

    Păi boul ăla de primar, când se fotografia cu toți mahării din CNAIR precum curvele pe platz,ce discuta cu aceștia ?Asta-i anvergura Gaboriană în municipiu:f.to!!!Și nici nu i-au dat cuvântul la deschidere.Infrângere totală!Revino-ti domn’primar și lasă gargara !În rest PEACE !

    • s Răspunde

      Mai vaca m , incurci portile. De discutat poti discuta, fara rost. Cu mintea ta sclipitoare crezi ca un oarecare primar poate sa comenteze un proiect de la centru la care asa de multi au lucrat sa fie cu dedicatie ca executantul sa aiba bani ca sa si imparta ?

      • M Răspunde

        @s:de acord:GABOR e doar un primar oarecare…Cât despre porți…ce sa zic? Pe poarta se iese,in timp ce tu ești legat la iesle, face to face cu un oarecare Gabor .

  2. Bunica Răspunde

    Cat de proști ne vede cineva. Dacă doresc să pun o masă într-o parcare și sa stau să-mi beau cafeaua ,să număr mașinile să…..mai vând
    câte ceva… nu mă întreabă nimeni dacă am acordul Primăriei pentru ocuparea domeniului public?De ce nu pot să cred că a venit nu se știe cine, a blocat un drum și Primaria nu face nimic? Deci oricine poate să ocupe domeniul public oricum că nu pățește nimic. Asta a-ți vrut să spuneți în comunicat ? Interesant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.