Ultima actualizare: azi, 19:43

Locale

FOTO/VIDEO. Problema de la Sătmărel: Soluția există, dar birocrația blochează lucrurile

După ce li s-a comunicat faptul că există o soluție pentru problema de la Sătmărel, iar drumul poate fi deschis în scurt timp cu avizul Poliției Rutiere, locuitorii din zonă au aflat că birocrația blochează lucrurile. Oamenii au ieșit în stradă și amenință că vor bloca din nou centura dacă situația nu se schimbă în cel mai scurt timp.

Locuitorii din zona Sătmărel-Balta Blondă au fost invitați, în această dimineață, luni, 11 iulie, la sediul Instituției Prefectului. În urma discuțiilor, s-a ajuns la concluzia că poliția este cea care trebuie să găsească o soluție. Concret, reprezentantul CNAIR, Vasile Sabău, a precizat că ”problema de la Sătmărel poate fi rezolvată într-o oră, cu avizul poliției rutiere”. Doar că birocrația nu lasă ca lucrurile să se rezolve atât de rapid.

Pentru ca drumul să fie deblocat, Instituția Prefectului trebuie să trimită o adresă către Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, iar CNAIR, la rându-i, trebuie să trimită o adresă către constructorul Centurii. Poliția Rutieră a comunicat faptul că acele betoane care blochează drumul către Sătmărel pot fi îndepărtate fără nicio problemă, însă, deocamdată, birocrația blochează lucrurile.

 

 


CITEȘTE ȘI:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.