Ultima actualizare: azi, 14:24

Locale

PROGRAM. Expo Industry Satu Mare, ediția a II-a. Zeci de expozanți, sute de joburi și super concerte

Expo Industry Satu Mare se întoarce cu cea de-a doua ediție a evenimentului, care vine în fața sătmărenilor cu zeci de expozanți, sute de locuri de muncă și super concerte. Evenimentul are loc la începutul lunii august, în Grădina Romei din municipiul Satu Mare.

,,Sunt foarte multe fabrici și sperăm ca într-un an, doi, Expo Industry Satu Mare va deveni un brand important. Anul acesta s-a alăturat evenimentului și Fabricat în Satu Mare al DRW”, a spus Bura-Maksay Ștefan-Petru, organizatorul principal.

Tiberiu Markos, Asociația Economică Germano-Română pentru Regiunea de Nord Vest: ,,Este o continuitate a brandului Fabricat în Satu Mare, care a pornit în 2007 când ne-am gândit că sătmărenii care lucrează în fabrici să știe că sunt componente care se fabrică la Satu Mare”.

În cadrul evenimentului va avea loc și o bursă a locurilor de muncă, fiind disponibile peste 500 de joburi. De asemenea, spun organizatorii, există companii din Satu Mare care sunt în discuții cu fabrici mari de mașini electrice și există șanse să se încheie contracte cu marea fabrică BMW de la Debrecen.

Expo Industry Satu Mare, Ediția a II-a

Evenimentul  mult așteptat al anului din punct de vedere economico-industrial, Expo Industry Satu Mare – Ediția a II-a îi așteaptă pe toți cei interesați, oferindu-le noi oportunități de încheiere a unor relații profesionale, dar și posibilitatea promovării pentru antreprenori, și, nu în ultimul rând bursa locurilor de muncă pentru sătmăreni.

Organizat de Skyline Events și Fabricat în Satu Mare, în perioada 4-7 august 2022, evenimentul cunoscut deja sub numele de Expo Industry Satu Mare a ajuns la cea de-a doua ediție, fiind unul dintre evenimentele economico-industriale de mare anvergură ce se desfășoară în județul Satu Mare.

Asemeni anului precedent, evenimentul își propune și pentru 2022 să ofere spațiu și cadru profesional de excepție tuturor companiilor importante din județ, cu activități profesionale din diferite domenii, atât pentru promovare, cât și pentru socializare și construirea unor relații profesionale importante între ele și cu mediul extern (potențiali parteneri, clienți și, de ce nu, angajați).

Așa cum s-a menționat, evenimentul Expo Industry Satu Mare se va desfășura în perioada 4-7 august 2022, în Grădina Romei

„La baza acestui proiect-eveniment este ideea că de peste 10 ani, industriile din diverse domenii de bază din județul Satu Mare au trecut prin schimbări majore, chiar transformări și o dezvoltare incredibil de dinamică. Acest lucru poate se datorează faptului că în urmă cu peste 25 de ani a debutat un așa numit trend industrial, care a reprimat industria de fabricare a mobilei și textilelor, două domenii care pur și simplu dețin monopolul industriilor la noi în județ încă de dinainte de anul 2000”, afirmă organizatorul principal al evenimentului, ing. Bura-Maksay Ștefan-Petru de la SkyLine Events.

Dezvoltarea în această direcție nu este o surpriză pentru noi, întrucât municipiul și județul Satu Mare ca atare, se poziționează într-o zonă geografică foarte avantajoasă, fiind la graniță cu Ungaria și Ucraina, dar și datorită infrastructurii dezvoltate și a capacității forței de muncă extraordinare, județul nostru prezentând o piață puternică și competitivă.

Dovada celor de mai sus este faptul că parcurile industriale cresc, se extind și se dezvoltă datorită tot mai multor noi investitori străini în domenii cum ar fi: industria auto, a textilelor, a fabricării mobilei, industria electronică și mai ales cea alimentară, dar și în sectorul IT, home-deco, producție de energie verde, producția de încălțăminte, de prelucrare a metalelor sau de fabricare a geamurilor și ușilor, inovația fiind cea care caracterizează aceste sectoare de activitate și astăzi.

Organizatorul mai afirmă că Dorința Expo Industry Satu Mare este să reunească și să facă cunoscute companii e care ni se alătură în weekendul prelungit  de 4-7 august, în Grădina Romei din Satu Mare, unde ne vom strădui să le oferim expozanților și partenerilor noștri atât oportunitatea de a relaționa din punct de vedere profesional, cât și de a se promova în rândul publicului larg, de a se închega potențiale parteneriate și colaborări între profesioniști”.

Pe lângă scopul de a crea un eveniment profesional și o expoziție a companiilor de renume din județ, organizatorii își mai propun și crearea unei oportunități pentru ca potențialii angajatori și candidați pentru diferite locuri de muncă disponibile.

„Ne propunem și în acest an, la fel ca în anul precedent, 2021, ca evenimentul să fie unul eficient, profesionist, dar și ca expozanții și vizitatorii să aibă o viziune cât mai ușoară asupra târgului, motiv pentru care Expo Industry Satu Mare se va derula și acum pe mai multe sectoare și zone, astfel organizate încât să fie cât mai accesibil pentru toată lumea. Corturile amplasate la locație, vor acoperi domenii precum industria auto, industria de fabricare a mobilei, industria textilă, prelucrarea metalelor, producția energiei verzi, dar vor fi prezenți cei din sectorul IT, din industrii creative, furnizorii de servicii, producătorii de diverse bunuri”, mai adaugă dl. Bura-Maksay Ștefan-Petru – organizator.

În consens cu acestea, organizatorii anunță companiile din județ că se pot înscrie la expoziția-târg la datele de contact de mai jos.

Locația evenimentului: Satu Mare, Grădina Romei

Când se va desfășura: 4-7 august 2022

Deschidere oficială: 4 august 2022, ora 15.00

În cadrul expoziției de 4 zile, în data de 5 august se va desfășura și o conferință pe diferite tematici profesionale, după următorul program:

12.00-12.45 – Înregistrarea participanților și discuții libere la o cafea

13.00 –  Camera de Comerț, Industrie și Agricultura Satu Mare – Daniele Culic – Prezentare proiect ROHU370.

13.15 – Ștefan  Șuta – Profesor universitar în cadrul Univ. Babeș-Bolyai  – prelegere despre „Comunicarea intra-organizațională”

14.00 – Camera de Comerț și Industrie al județului Szabolcs-Szatmar-Bereg (Nyiregyhaza, Ungaria) – prelegere despre „Piața muncii din Ungaria”

14.15 – Tania Gabriela Ciucean – HR Manager  – prelegere despre „Metode de angajare: cerere și ofertă”.

15.00 – Asociația Camera Meșteșugarilor – Cursuri antreprenoriale și vocaționale pentru facilitarea accesului pe piața muncii din zona transfrontalieră.

15.15– Márton Zsuzsanna – Hitter Technologies – despre „Digitalizare în 2022”.

15.45 – discuții libere pe diverse teme.

Și dacă tot vorbim de evenimente de mare anvergură, să nu uităm că alături de cadrul profesional, evenimentul aduce în fața publicului larg și programe artistice, după cum urmează:

Program artistic pe scena principală în perioada 4 – 7 August 2022:

04.Aug. 18.00-19.30 DJ Gaby
19.30-21.00 DJ Leviciusz
21.00-23.30 DJ Dark
05.Aug 17.00-17.30 Parada Modei :  D’OR
17.30-17.50 Major Vivien & Blaga Lehel – Vivi’s Art
18.00-18.20 Kozma Dorka – recital de pian clasic
18.25-18.45 Kozma Máté – vioara clasică și modernă
19.00-19.45 The Phoenix SM
20.00-20.45 Erik Szlabik (HU)
21.00-21-45 Black River Blues Band
22.00-23.15 Vunk
06.Aug 18.00-18.45 Ella Bella
19.00-19.45 Qvartet FourEver – De la clasic spre rock
20.00-20.45 Xana
21.00-21.45 Bertici Fivérek
22.00-22.45 Nick N&D
23.00-23.45 Nem Az A lány & Sofi (HU)
07.Aug 17.00-17.45 Aris
18.00-18.45 Aurica & Lavinia
19.00-19.45 Stephanie Barbara
20.00-20.45 DR Béres (HU)
21.00-21.45 Hey Roop
22.23.15 Cargo

Partenerii al evenimentului Expo Industry Satu Mare ediția 2022 sunt: Somipress România, ContiTech Fluid Automotive România, Romica TIE Group, M Sys, Asociația Economică Germano-Română pentru Regiunea de Nord-vest, Camera Meșteșugarilor Satu Mare, dar și Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Satu Mare.

Companiile interesate să participe în calitate de expozanți sunt rugate să contacteze reprezentantul organizatorului principal al evenimentului, pe dl. Bura-Maksay Ștefan-Petru, la numărul de telefon 0744-977-846 sau la adresa de e-mail [email protected] pentru alte informații și detalii.

Un comentariu

  1. Bucuresti Răspunde

    Bura maksai . E un prost.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.