Ultima actualizare: azi, 11:29

Locale

TOP 5 – fond de ten pentru ten gras

În procesul de selecție a unui fond de ten perfect, adesea, se întâlnesc câteva probleme comune, precum: rezistență slabă, aplicarea dificilă, culoare nepotrivită, delaminarea texturii și multe altele. Iar când tenul tău este gras, alegerea remediului potrivit devine și mai dificilă.

În articolul de astăzi, am selectat cele mai bune fonduri de ten pentru ten gras, pe care le poți achiziționa din magazinul online Makeup – https://makeup.ro/brand/24201-372941/, care cu siguranță te vor bucura cu un machiaj impecabil.

Vichy Dermablend 3D Correction

Pentru a ascunde toate imperfecțiunile epidermei, renumitul brand francez Vichy a dezvoltat un fond de ten magic cu finisaj mat și proprietăți de corectare 3D. Cu ajutorul pigmenților prezenți în formula produsului, este foarte ușor să maschezi în mod fiabil petele de vârstă, pistruii, ridurile, porii dilatați și strălucirea uleioasă. Produsul este non-comedogenic și hipoalergenic, deci este ideal nu doar pentru proprietarii de ten gras, ci și pentru îngrijirea pielii sensibile. Totodată, compoziția conține acid salicilic și eperulină, cu ajutorul acestor compuși, remediul nu doar ascunde, dar și reduce acneea.

Revlon ColorStay for Oily Skin

Fondul de ten din SUA pentru ten gras, acoperă fața cu un strat ușor și subțire, ascunzând micile imperfecțiuni. Cu ajutorul acestui remediu, ridurile, porii dilatați, roșeața și acneea – vor deveni invizibili. Datorită compoziției bogate cu extracte de nalbă, crin și orhidee, aplicarea fondului de ten oferă nutriție folositoare pentru epidermă. Aceste substanțe hidratează pielea, îi redau elasticitate și o saturează cu vitamine, rezultând un aspect proaspăt și tânăr. Acest produs impecabil poate fi găsit pe link-ul – https://makeup.ro/product/27011/.

Lancome Teint Idole Ultra Wear 

Formula produsului este dezvoltată pe baza unor componente selectate, care oferă tenului o îngrijire delicată, precum și, uniformizarea nuanței. Fondul de ten, are o textură foarte ușoară care se absoarbe extrem de rapid. Crema maschează eficient semnele de oboseală, petele de vârstă, ridurile și umflăturile. De asemenea, remediul decorativ este foarte rezistent, asigurând un machiaj impecabil pentru tot parcursul zilei.

Clinique Superbalanced Makeup

Experții talentați a brandului renumit Clinique au creat un fond de ten revoluționar, care oferă epidermei o îngrijire excepțională și un machiaj impecabil. Fluidul conține componente hrănitoare, hidratante și protectoare care vor avea grijă de prospețimea și catifelarea pielii. Crema inovatoare are o textură delicată care se aplică uniform pe față. Confortul maxim, catifelarea și netezimea pielii te vor uimi deja după prima aplicare a produsului.

Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Makeup

Acest produs uimitor are o textură moale și delicată, datorită căreia crema se aplică foarte ușor și uniform. Formula unică a fondului de ten garantează îngrijirea eficientă și hidratarea pielii. Remediul brandului Estée Lauder nu astupă porii și nu provoacă iritații, perfect potrivindu-se pentru domnișoarele cu ten gras. Fondul de ten are o rezistență de până la 15 ore, rezultând un machiaj perfect de dimineața până seara. Produsul este disponibil spre comercializare pe link-ul – https://makeup.ro/product/24105/.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.