Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

VIDEO. Accident în municipiul Satu Mare. Mașină răsturnată pe stradă

Un accident de circulație s-a produs, astăzi, luni, 18 iulie, în municipiul Satu Mare. O mașină s-a răsturnat pe o stradă din oraș.

Accidentul s-a produs pe strada Grigore Ureche din municipiul Satu Mare. Un autoturism marca Dacia s-a răsturnat pe carosabil.

La fața locului au intervenit echipaje de pompieri cu o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD, dar și echipaje de poliție.

Polițiștii urmează să stabilească cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Vom reveni cu detalii.

VIDEO: TV1 Satu Mare

7 comentarii

  1. Flaviu Răspunde

    Dacă ești pe drum cu prioritate nu fi cal cu oblon și cu piciorul greu pe pedala pt că mai sunt și șoferi prosti, bolnavi,neatenți,fara carnet la care tu trebuie sa căști ochii că aia habar nu au de ei,vai de curu lor!
    Lasă-ti egoul cu prioritatea acasa,că,decât să ai prioritate și să fi la spital sau in groapa mai bine putina conduita preventiva.
    Prost în viața nu e ăla ce are grija,e ăla care crede că are prioritate,că i-o da indicatorul

    • flavius Răspunde

      @ Flaviu, Intelg Eu bine? Cel ce avea prioritate este de vina ca a avut curaj sa treaca prin intersectie ? Flaviule tu ai permis? In legislatie scrie pe intelesul tuturor: In intersectie reduci viteza pana la evitarea oricarui pericol! Pam pam.

      • Parampampam Răspunde

        Și de aia sunt pam pam atâtea accidente pam pam că mulți cred că alții pam pam sigur vor avea grijă de ei. Pam pam. Degeaba ai dreptate dacă îți f@ți mașina și ajungi în spital. Asta a vrut să spună @Flaviu. Plus că în cartierul funcționarilor sau în zona în care a avut loc accidentul numai când ești efectiv în intersecție vezi într-adevăr că poți merge ori ba. Și poate deja e târziu. Pentru că unii parchează ca niște …… Pam pam.

  2. Daniel Răspunde

    Foarte proastă intersecția aia. Și eu am avut un accident asemănător exact acolo. Nu mi s-a acordat prioritate de cel care venea de pe Anton P. si a intrat în mine fără să încetinească. Noroc că nu aveam eu viteză, pentru că știu cum se circulă acolo, și mi-a prins doar fața mașinii.
    Mașina mea a ajuns la fier vechi…
    Când vii de pe Ureche, ai vizibilitate zero spre Anton P.

  3. Flaviu Răspunde

    Draga “flavius” se pare ca nu ai înțeles nimic.
    Cand tu ai prioritate,dai înainte ca berbecu si sa stai relax ca ti se si acorda…mereu?
    Unde te crezi? In Elveția? :)) Te privește.
    Si dacă celalalt e devina care-i faza dacă tu ai fost prost si nu ai știut sa previi?
    Dacă îți cade caramida in cap sau te lovește masina pe trecere sa nu te miri,pt ca ai avut o contribuție la toată treaba adică…e bine sa casti ochii pe unde umbli domnule.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.