Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

VIDEO. Lacul de la Călineşti Oaş, secat pe jumătate. Plimbare cu maşina pe fundul lacului

Lacul de la Călineşti Oaş a secat pe jumătate. Din cauza secetei, nivelul apei a scăzut foarte mult, iar apa a rămas doar în zona barajului. Mai bine de jumătate din lac a secat, a rămas în urmă nămolul uscat şi milioane de scoici uriaşe moarte.

Lacul de la Călineşti Oaş adună apa din toate pârâiele din zona Oaşului, însă din lipsa precipitaţiilor lacul nu a mai fost alimentat cu apă.

Oamenii au reuşit să ajungă cu maşinile pe fundul lacului, unii fac plimbări pentru a vedea nivelul apei, iar alţii fac drifturi.

12 comentarii

  1. Mihaita Piticu' Răspunde

    Mno bagata-i p…a . Acuma ii bai. Incalzirea globala exista. Ce sa vezi….

    • Ionica Răspunde

      Bine zici Piticule….Toti vor masina diesel 2.0 TDI minin, da ei merg 1 km max pana la lucru. Mai mereti cu bicicleta grasilor

      • altu fără bmw Răspunde

        Pe o rază de 150 de metri la mine în zonă știu cel puțin trei familii cu doi adulți care au 3,4 sau chiar 6 mașini pe care bineînțeles le și țin pe stradă iar curtea le e goală ca toată lumea să vadă ce bine le merge ! Nici în ruptul capului nu ar parca în curte iar alții cu o singură mașină nu au loc de ei! Ca să nu mai povestesc de cei care ar veni în vizită! La ăștia le-aș aplica cu predilecție modelul danez de înmatriculare ca să le piară cheful de mașini. Că altfel nu văd cum s-ar putea. Sunt adepții religiei monetare și dacă le arzi la buzunar aia sigur le ca afecta.

        • godina Răspunde

          Așa e românul , prost ,needucat necivilizat, obraznic….. Țara din lumea a treia e mai civilizată ca noi.

          • Om

            Te-ai trezit si tu. Ii fii un unguras rasist..

        • Fasz Răspunde

          Prefectul Roca e de vină, a înțeles greșit, circulația trebuia deblocata la Sătmărel și nu la Călinesti-Oas!

        • Mihaita Piticu' Răspunde

          @altu fara bmw Core t .

      • X Răspunde

        Da Ionica , aia rezolva problema, mersu cu bicicleta. Masinile is problema bravo. Fratilor emisiile masinilor sunt fix apa de ploaie cand compari. Cand 16 cele mai mari vapoate polueaza cat toate masinile la un loc. 16 !!! . Sa nu luam in calcul restu vapoarelor. 1 avion care propduce gen 62kg CO2/km cand o masina produce aprox 151g CO2/km. 1 racheta a preaslavitului bulangiu Musk polueaza cat 73 masini tot anu. Mai luam in calcul si fabricile ? Care polueaza in prostie ? Ca nu va duce capu de 2 boabe asa prosti sunteti. Da mersu cu bicicleta o sa rezolve probleme. Sa va pis in ochi.

        • H&R Răspunde

          @X, inca nu ai pomenit ca vor sa porneasca centralele pe carbune in toata Europa mi se pare. Vezi tu atunci. Dar acum Gretike unde-si freaca peezduca? Greta Thunberg aka Tunci Punci ( Tunți Punți)

        • Dani Răspunde

          Nu te obosi,nu ai cu cine! Masinile electrice nu vor fii de viitor! Piste de bicicleta nu prea sunt ! Deci ramane autoturismul!

          • altu fără bmw

            Dacă prin absurd toți am circula cu mașini electrice nu sunt sigur că rețeaua electrică ar face față dacă toți ar băga la priză la încărcat mașinile proprii. Adică nu cred că e dimensionată la asemenea consum. Totuși să fie băgate mii de mașini la încărcat simultan nu e de colea ca și consum!

  2. abc Răspunde

    @Om, la faza asta chiar tu ești rasist. Sigur nu îți dai seama de ce spun asta dar nici nu mă mir.
    Adică dacă atragi atenția că trebuie să te comporți civilizat atunci la tine asta se cheamă rasist??? Probabil la tine care nu ai nici un an de acasă darămite 7 !!!!! Văd că mai nou dai sfaturi pe aicea fără să fie solicitat. Nu ai ce face man????? Ce bine că tu știi ce trebuie să facă altul! Ai grije la ce faci tu așa pe persoană fizică pentru că sunt sigur că stai în ceva cocină și aștepți ca alții să-ți șteargă fundul gras.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.