Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

VIDEO. Primarul din Tășnad și Cosmin Rațiu s-au înscris în PSD

Primarul orașului Tășnad, Adrian Farcău, și Cosmin Rațiu s-au înscris în Partidul Social Democrat (PSD). Anunțul a fost făcut, astăzi, joi, 28 iulie, de președintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, în cadrul unei conferințe de presă.

Adrian Farcău revine în PSD după ce a fost o perioadă membru în Pro România. De altfel, Farcău a câștigat Primăria orașului Tășnad în 2020 alături de partidul lui Ponta. Și fostul candidat la Primăria Satu Mare din partea ALDE, Cosmin Rațiu a ales să se alăture social-democraților.

Președintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, a declarat că ”toți cei care cunosc politică și vor să facă politică cu adevărat pentru Satu Mare să vină în jurul PSD”.

Toate declarațiile, în videoclipul de mai jos:

31 comentarii

  1. carcotas Răspunde

    Bravo Cosmine! Ai ales corect! Astia au kkt mai gustos.

  2. Profu Răspunde

    Mai Adriane,nu ai avut altceva de făcut decât să te duci lângă escrocul de gOVOR.
    Să nu-i dea Dumnezeu noroc nici lui nici la familia lui.
    Ciuma județului.

  3. Opinie Răspunde

    Cuvinte grele . Oare de ce ? Dumnezeu stie ce face .

  4. Cristi Răspunde

    O dat și Rațiu o palmă la un căcat……din ALDE singurul care a rămas în picioare și la ora actuala este Silaghi….Adrian Stef îmbrățișează pomi pe dealuri cu rulota, pe Dan Babut il caută cămătarii prin oraș,dator și la lună și la stele,Pal Mircea ii in pușcărie, Papici Marcela vinde bilete de vacanta,….și acuma Rațiu s-o mânjit cu căcat la gură de la curul lui Govor….cam ăștia sunt mari politicieni ai satmarului!!!:)))

  5. dze Răspunde

    ce-i ala PSD ??

  6. Eu Răspunde

    Ma intreb oare ce zice acum Tatal lui Cosmin? Nenea Ratiu ce sa intimplat cu Cosmin? Cosmine ce o ei tu pe cocasa!

  7. Tabu Răspunde

    Alti traseisti.

  8. GUNOAIE UMANE Răspunde

    Niște cretini ce cred că pot să sară dintr-o barcă în alta doar ca să obțină vreun post de consilier sau loc pe liste..excremente umane fără coloană vertebrală..nulitati de toată jena..iar PENALUL ăla de GOVOR chiar nu vrea să ne m-ai lase în pace..tzaran hoț..imbecil de Supur ajuns la Satu Mare doar ca să FURE..VIERMI TOȚI..💩🤮

  9. H&R Răspunde

    Acum serios. Daca e roman e problema, daca e ungur e catastrofa.
    Ne meritam soarta. Sincer.

  10. Nha Răspunde

    Senzational!

  11. Chupacabra Răspunde

    Fete pentru sex în orașul tău.

  12. Nagasaky Răspunde

    Dezamagitor!

  13. unu Răspunde

    am citit comentariile de ce e penibil , la urmatoarele alegeri voi alege PSD pt ca m am saturat de unagaria in romania , de exemplu in satu mare oriunde mergi ii scris bilingv si nu mi se pare normal ca si un cetatean roman sa nu inteleaga ca e un spital de urgenta , pe romaneste trebuie scris si in maghiara , sau lidl sau kaufland totul e scris bilingv, nu ma intereseaza ce a facut kereskeny , ma deranjeazaja politica ungureasca in romania, megeti peste frontiera , daca la primul sat va rapunde cineva romaneste eu imi mananc scula , dar sa nu fie satmarean de al nostru ca toti au sarit sa cumpere cociobelel lor apoi sa se planga ca stau la vama, deci de asta voi alege PSD in 2024 si cred ca multi vor face asta , eu sper din tot sufletul sa aiba un candidat bun la primarie.

    • 🤔🤔🤮 Răspunde

      @unu, poftă bună la mâncat scula. Poți începe.
      Dar la Hajduszoboszlo ai fost vreodată să vezi ce și cum cu afișele și cu limbile vorbite?

      • unu Răspunde

        ce ai inteles tu cacaciosule , hajduszoboslzo , pai e un strand international acolo mi se pare normal sa se scrie pe mai multe limbi , dar o sa vb cu tine cineva romaneste?? nu cred

    • Tabu Răspunde

      Taci , Maghiarii au construit Szatmárnémeti.

    • carcotas Răspunde

      @unu, esti tampit! Ce lucruri te deranjeaza! Nu te deranjeaza ca scrii ca cizma in romaneste! Este un lucru normal a arata respect minoritarilor care au fost candva majoritari pe aici. Ce lucruri te mai deranjeaza pezevenghiule?

    • Eugenia Răspunde

      @unu, din pacate din cazua ta, o ducem asa ca si tara.

    • Del Piero Răspunde

      L-ai votat pe Coica ca e român și s-a pișat pe tine

  14. Garuboz Răspunde

    Si gunoiu de Tinca e mare sef la PSD .Toti excrocii din urbe so adunat aici.

    • Cristi Răspunde

      Tinca lo salvat pe Govor de pușcărie,acum il răsplătește cu o funcție bună prin ceva instituție….el nu vrea acum dar stați liniștiți că pe parcurs se răzgândește,daca îi găsește govorache o variantă babană pe undeva!!!

  15. 🤔🤔🤮 Răspunde

    Vorbesc @unu, și te întreabă și te servesc pe limba ta. Dar tot așa vorbesc fluent și altă limbă inclusiv poloneza pentru că sunt mulți care vin din țara aia. Și care limbă nu-i așa nu este de circulație internațională. Mulți fac așa că angajează vorbitori de română sezonier ca să nu piardă clientul. Asta inclusiv de la noi din oraș știu exemple.
    În rest prin comentariul tău exact tu ești căcăcios. Cauți să te cerți și nici habar nu ai despre ce vorbești.
    Hajduszoboszlo exact de aia este ștrand internațional pentru că ungurii au văzut că este cerere. La noi nu se poate chiar dacă apa de la noi este absolut identică cu cea de acolo! Compară-le tu cum arată ștrandurile! Inclusiv Aquastarul poți socoti acolo că tot praf și pulbere este față de ce e dincolo! De exemplu după mai bine de 10 ani de funcționare în zona Aquastarului nici acum nu te poți caza decent! Restul investiției promise cu camping, hoteluri și restaurante a fost repede uitat!
    Noi nu putem să concurăm cu ei exact din cauza unor specimene ca și tine.

    • unu Răspunde

      pai sustine udmr de asta nu vei avea niciodata strand municipal pt ca aqustar e a ungurilor , si de cazari o sa ai 2 hoteluri chiar 3 in zona , sustine primaul ungur care prefera ungurii , care a distrus tot , deci sa numai aaud niciodata ca suntem in romania , daca voi astia sunteti pro ungaria in ROMANIA

      • coica Răspunde

        In sfarsit imi sufla si mie vant in panze.

      • 🤔🤔🤮 Răspunde

        Măi @unu, nu sunt eu pro de nici o culoare dar spune-mi ce ne-a împiedicat pe noi, români ca să facem ceva acolo sau în altă parte? Atâta știm numai că vin ungurii dar noi ce facem? Gândește-te că pe logica asta acum 20 de ani era scandal că ungurii au cumpărat la privatizare mare parte din Sovata! Ce scandal PUNR-ist era pe atuncea că nu ne vindem țara. Dar era deja prăpăd și trebuia investit. Uite acuma ce e acolo și câți oameni lucrează sau câți oameni se tratează acolo! Câți bani se căștigă acolo! Și compară asta cu Băile Herculane care mândru și stațiune română ce este acum e distrus complet pentru că a continuat să coboare pe pantă până la autodistrugere! Vezi unde duce ilogica ta???? Și Sovata este încă în țară, nimeni nu a luat în raniță bucățele din ea!

  16. unu Răspunde

    nah frate dute tu numai in sovata , ce preturi sunt acolo, nici daca ajungi in dubai nu platesti atat , si acolo mergi cu avion frate,

    • 🤔🤔🤮 Răspunde

      Corect. Dar tu de ce nu te duci la Băile Herculane atunci??? Ai cu ce să te mândrești nu glumă!!!!
      Sovata chiar e scump dar de vină sunt frații noștri basarabeni care vin cu autocarele acolo pentru că pentru ei e superlux acolo și aruncă cu banii. Plus cei care vin cu bilete de tratament și acolo iar e show cu fondurile. Paniemaieși???

  17. H&R Răspunde

    @unu
    1. Strand international… Imi spui, sau scrii, te rog dupa https://dexonline.ro/ ce inseamna asta? Sau din orice dictionar de limba romana.
    2. Ai fost vreodata la DOTE? Debreceni Orvostudomanyi Egyetem. Daca nu ai stie. Stii cati romani se trateaza acolo? Se trateaza cu diferite forme de cancer! Asi putea povesti dar nu cred ca ai intelege. Te depaseste tare de tot. Cam 75-80% sunt romani, din care 25-30% nu stie/intelege saracii un bob pe limba maghiara. Si stii cum se descurca? Asa, ca multi medici si asistente de acolo vorbesc fluent limba romana. Nu stiu inca cum, dar tu o sa ma lamuresti.
    Acum o sa zici sa plec in Ungaria. Stii ce? Du-te tu si spune la acesti bolnavi, multi in faza terminala dar cu sansele bune cu medicii de acolo, sa revina de acolo imediat in Romania, ca aici daca au noroc, dupa 6 luni au sansa sa intre pe lista de tratamente, sau cu mare noroc sa inceapa tratamentele. Cancerul pana atunci asteapta.
    Asi putea sa-ti zic sa fii tu urmatorul cu un cancer in faza terminala la Debrecen/DOTE, dar eu, ca si multi alti FRATI romani, sunt foarte tolerant.

  18. Adolf Hitler Răspunde

    dr. Lavinia Drăgălău, psihiatru specializat pe patologia adulților din cadrul Centrului Medical „Hám János”.
    Curva imputita cu articolul de mai jos si-a dezactivat comentariile, a trebuit sa comentez ,,in vecini “ !!!
    Fut-o dumnyezo de nebuna !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.