Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Accident în județul Satu Mare. Fără permis, un tânăr a ajuns cu mașina într-un stâlp

La data de 5 august, polițiștii sătmăreni au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, cu pagube materiale, pe raza localității Racșa.

Polițiștii sosiți la fața locului au stabilit că aspectele sesizate se confirmă. Astfel, aceștia au identificat un tânăr de 23 de ani, domiciliat în aceeași localitate, care, aflându-se la volanul unui autoturism, ar fi intrat în coliziune cu un stâlp al unui imobil din localitate.

În urma producerii evenimentului rutier, au rezultat pagube materiale, fără a fi pusă în primejdie viața vreunei persoane.

Polițiștii au procedat la efectuarea de verificări în bazele de date, rezultând faptul că tânărul de 23 de ani nu posedă permis de conducere de nicio categorie. Totodată, s-a stabilit că autoturismul condus de către acesta a fost radiat din circulație în cursul anului 2015.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat și conducerea pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană care nu deține permis de conducere.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

4 comentarii

  1. Cetateanul Răspunde

    Fratilor trebuie sa fim foarte atenti.
    Au venit toti analfabeti de oseni acasa,unde se bat cu caramida in piept si se dau mari balene in lighian.
    Ei in strainatate sunt vai de mama lor,slugile Europei,coldausi cu strut.

    • autorul Răspunde

      frumos, zicem de oseni ca sunt analfabeti, dar nu stim sa scriem analfabetii cu 2 de i, si poate in strainatate castiga pe luna cat castigi tu pe an🤷🏻‍♀️

      • 🤔🤔🤮 Răspunde

        Se mulțămește pentru ora de gramatică a limbii române. Apoi ce a scris tot rămâne adevărat. Poate a vrut să scrie la limita inteligenței subiecților discuției. Că de scrie ceva mai elevat subiecții nu vor înțelege nici măcar primul cuvânt din propoziție darămite tot contextul! Că poate mulți dintre cei de care ești leșinat la propriu nici nu s-au mai recenzat! Degeaba câștigă mult dacă se duce pe tâmpenii și baliverne, turnulețe, lei falși din ghips la intrare și reproducție de Mona Lisa pe perete în living. Apoi tot dorm în spate în anexă cu “dânsa”. Dealtfel ai aflat tu undeva oșan bătrân? Rar mai apuci să vezi așa ceva. Că le biruie greutățile diasporei, prea mult dormit ca sardelele sub pod.😱😪

  2. altu fără bmw Răspunde

    Da’ dășteptul aista da’ știu că-i mare fraier! Dar de ce nu a mers și el la off-roadul ăla de la Racșa că era aproape și acolo mai primea și ceva aplauze de se răsturna ca boul celălalt! Dacă tot îl mânca driveritul! Da’ ca să vezi unii trebe să fie bou până la capăt și nu numai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.