Ultima actualizare: azi, 21:48

Naţionale

APEL UMANITAR. Tânără diagnosticată cu o boală gravă, are nevoie de bani pentru operație

APEL UMANITAR. Tânără diagnosticată cu o boală gravă, are nevoie de bani pentru operație. Alexandra Zoicaș, o tânără din comuna Groși, județul Maramureș a descoperit că suferă de o boală gravă. Aceasta are nevoie de ajutorul comunității maramureșene, sătmărene, și nu numai, pentru a putea face intervenția chirurgicală necesară.

Astfel, Parohia Ortodoxă Română Groși organizează, în perioada 23 august – 23 septembrie, o colectă umanitară pentru Alexandra. Ea a fost recent diagnosticată cu formațiuni tumorale intramedulare situate la C4 și C6 și hemangioblastom la creierul mic, cât și pe mijlocul coloanei. Se impune o operație la Cluj-Napoca, la coloana cervicală.

Persoane de contact: pr. Claudiu Pop – 0740013277, Simona Zoicaș – 0752952101.

Sursa: Direct MM

5 comentarii

  1. Igen Răspunde

    Poza de mireasa…da banii de la nunta unde s-au dus?

    • Nem Răspunde

      Cât de negru poți fi în suflet ca să pui întrebarea asta? Îți doresc “toate cele bune” exact pe măsura comentariului tău. Dacă nu vrei să ajuți măcar taci! Din ce îmi dau seama e nașpa rău situația oricum, nu e nevoie să mai legi de ea un bolovan, bolovanule! Locul tău ar fi la psihiatrie la secția aia închisă nu să tot aberezi aici în spațiul public.😱🤮💩

  2. Nae Răspunde

    Igen, nagy kurva lehet az edes anyad.

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      Cine comentează în halul ăsta nu are dreptul nici să se numească om! Părerea mea sinceră. Aici mă refer la purtătorului poreclei @Igen. E o rușine a speciei umane.

      • Nae Răspunde

        Nu sunt mandru de oribila fraza pe care am postat-o la adresa lui Igen insa am si eu rabufniri. Nu este in regula insa uite ca se intampla.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.