Ultima actualizare: azi, 13:59

Locale

Beat și fără permis, un sătmărean a căzut cu mopedul într-o curbă. A fost dus la spital

La data de 29 august, în jurul orelor 17.30, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, pe raza localității Orașu Nou, posibil cu victime.

Polițiștii sosiți la fața locului au constatat că aspectele sesizate se confirmă. Astfel, un tânăr de 22 de ani, domiciliat în aceeași localitate, în timp ce conducea un moped, ajungând într-o curbă, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și ar fi căzut pe partea carosabilă.

În urma producerii accidentului, a rezultat rănirea conducătorului auto, care a fost transportat la Spitalul Orășenesc Negrești-Oaș, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Tânărul de 22 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație alcoolică de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i prelevate mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a unei eventuale alcoolemii.

De asemenea, în urma verificărilor în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere de nicio categorie, iar mopedul nu este înmatriculat sau înregistrat.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, conducerea unui vehicul neînmatriculat, respectiv conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.