Ultima actualizare: azi, 14:56
Locale

Câinele Cima, pregătit pentru Untold. La datorie în vama Petea

În contextul desfășurării festivalului de muzica UNTOLD, care se derulează în perioada 4-7 august în municipiul Cluj, poliţiştii de frontieră sunt pregătiți să asigure un control eficient şi operativ la intrarea în țară, dar și pentru detectarea substanţelor psiho-active, contribuind la acţiunile preventive derulate de structurile MAI pe această linie de activitate.

Astfel, în PTF Petea, alături de poliţiştii de frontieră care efectuează formalităţile de control şi verifică autenticitatea documentelor de călătorie, participă şi echipajul canin al Poliţiei de Frontieră. Acesta este format din polițist de frontieră și câinele de serviciu specializat în detectarea substanţelor psihoactive şi este prezent în permanență la misiunile de supraveghere şi control de la frontieră.

Totodată, în punctele de trecere a frontierei, polițiștii de frontieră iau măsuri graduale și punctuale, cu operativitate, ca timpul de așteptare să fie cât mai scurt, dar efectuând controlul de frontieră corespunzător cetățenilor români, UE sau străini care intră în țară în această perioadă de timp.

Sursa: Poliția de Frontieră

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.