Ultima actualizare: ieri, 19:16

Locale

Cum să alegeți un produs de curățare a pielii pentru fața dvs.

Una dintre cele mai frecvent recomandate mărci de curățare de către dermatologi, CeraVe știe câte ceva despre cum să vă spălați pe față. CeraVe este numit după cuvântul „ceramide”, iar ceramidele sunt aceste molecule lipidice care alcătuiesc membranele noastre celulare.

Atunci când aveți o membrană sănătoasă, celulele pielii funcționează mai bine și aveți o barieră cutanată mai bună. Produsele de curățare de la CeraVe conțin trei ceramide esențiale care sunt identice cu cele care se găsesc în mod natural în pielea noastră. Formulele se adresează tuturor tipurilor de piele, iar tema este că, în timp ce fac ceea ce ar trebui să facă pentru a curăța pielea, în același timp hrănesc pielea.

Iată un rezumat al unor produse de curățare din portofoliul actual al CeraVe, toate fiind dezvoltate de dermatologi, fără parfum și noncomedogenice.

Hydrating Facial Cleanser

Această formulă delicată îndepărtează murdăria zilnică, hidratând în același timp cu acid hialuronic și hrănind cu ceramide. Tehnologia MVE a brandului folosește încapsularea pentru a elibera lent ceramidele pe parcursul zilei, asigurându-se că acestea țintesc eficient bariera pielii (acesta este sosul secret al tuturor produselor de curățare CeraVe).

Este o opțiune excelentă pentru oricine caută o hidratare suplimentară și speră să evite orice potențial iritant în produsul lor. Este, de asemenea, acceptat de Asociația Națională pentru Eczeme.

Hydrating Cream-to-Foam Cleanser

Acesta începe ca o cremă și apoi intră în acțiunea de spumare. Puteți obține hidratarea unui cleanser cremă cu acid hialuronic, dar spuma unui cleanser spumă. Considerăm că acesta este, de asemenea, grozav pentru pielea mixtă, deoarece există persoane care au spus că spuma de curățare este puțin prea puternică, dar că cea hidratantă nu îndepărtează suficient de mult sebum, așa că acesta este un bun punct de mijloc.

Nici spuma nu este deloc exfoliantă, deoarece provine de la un surfactant ușor, pe bază de aminoacizi. Într-un studiu realizat în rândul consumatorilor, peste 98% dintre cei care au testat-o au declarat că pielea lor s-a simțit curată, netedă, moale, împrospătată și sănătoasă, dar nu uscată.

Foaming Facial Cleanser

Acesta este un produs de curățare pe bază de gel care se transformă într-o spumă bogată la masarea pe pielea umedă. Mulți oameni cred că un cleanser spumos este singura modalitate de a obține o curățare în profunzime, dar noi știm că nu este așa. Cu toate acestea, această formulă este o alegere bună pentru cei cu pielea grasă, deoarece elimină excesul de ulei fără a perturba bariera pielii. După curățare, pielea se simte foarte curată, dar nu uscată sau tensionată.

Renewing SA Cleanser

Deși multe persoane asociază acidul salicilic doar cu acneea, acesta este și un bun agent de exfoliere chimică. În loc să folosiți un exfoliant fizic care poate irita bariera pielii, acest gel de curățare pe bază de gel curăță porii înfundate într-un mod delicat pentru o piele super netedă. De asemenea, este bine echilibrat cu niacinamidă calmantă, acid hialuronic hidratant, vitamina D antioxidantă și complexul de ceramide caracteristic mărcii.

Acne Foaming Cream Cleanser

Ingredientul cheie în aceasta este peroxidul de benzoil, care este un ingredient minunat pentru acnee, dar poate fi puțin cam dur pentru piele, așa că amestecarea lui într-o cremă de față hidratantă – cu acid hialuronic, ceramide și niacinamidă – îl face mai tolerabil pentru mulți utilizatori.

Textura de la cremă la spumă compensează potențial unele iritații, iar concentrația de peroxid de benzoil de 4 procente este excelentă pentru majoritatea tipurilor de piele pentru a elimina erupțiile acneice existente, inclusiv punctele negre, și pentru a ajuta la prevenirea formării altora noi.

Rețineți, totuși, că peroxidul de benzoil poate avea un efect de albire a lenjeriei de pat, așa că asigurați-vă că îl clătiți bine înainte de culcare pentru a nu vă păta fața de pernă și folosiți prosoape albe. Și dacă vă spălați spatele cu el pentru acnee, asigurați-vă că nu vă stricați pijamaua.

Acne Control Cleanser

Cea mai nouă adiție la portofoliul de produse de curățare pentru acnee al brandului, aceasta este pe bază de acid salicilic 2% (în loc de peroxid de benzoil, ca în cazul formulei de mai sus).

Dermatologii vă vor recomanda adesea unul sau altul, în funcție de nevoile personale ale pielii. Acesta este conceput special pentru a controla acneea și a exfolia porii înfundate, dar are și un beneficiu cheie de a absorbi excesul de sebum și de a minimiza strălucirea cu ajutorul argilei hectorite.

Hydrating Micellar Water

Acesta este un produs de curățare lichid, fără clătire, pe care îl aplicați pe o dischetă de bumbac și apoi îl treceți pe pielea uscată. Suntem fani ai apei micelare, dar v-am recomanda să o folosiți ca primul pas pentru a îndepărta machiajul într-o rutină de curățare dublă. O puteți folosi pe întreaga față, precum și pe ochi. Este super delicată – este, de asemenea, recomandată de Asociația Națională pentru Eczeme – și testată de oftalmologi pentru a fi sigură în jurul ochilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.