Ultima actualizare: azi, 13:55

Locale

FOTO. Cea mai tânără antreprenoare din Satu Mare! La 5 ani își deschide primul stand

Cea mai tânără antreprenoare din județul Satu Mare se numește Iris Chilințan, are 5 ani, și își deschide mâine, 31 august, primul stand de… limonadă. Preț de câteva ore, fetița va vinde limonadă făcută de ea, la standul confecționat de ea împreună cu mama ei. 

Activitatea, pe cât de drăguță este, are un scop serios la bază: educația financiară. Evelyn Chilințan, mama fetiței, spună că ideea le-a venit la un curs despre bani, la care au participat împreună. Ea își dorește ca Iris, fetița, în vârstă de numai 5 ani și jumătate, să învețe din această activitate faptul că banii nu pică din cer, și că trebuie să muncească ca să câștige bani.

Fetița împreună cu mama ei au construit un stand din paleți pe care l-au decorat într-un mod foarte creativ. După aceea, au realizat un eveniment pe Facebook prin care anunță activitatea.

„Așteptăm MÂINE – Miercuri, 31 August – toți prietenii noștri, în special ai lui Iris, la un pahar de limonadă homemade. Sperăm că vremea va ține cu noi!
Ne găsiți pe drumul de Lazuri – la câțiva metri după Pepinieră (tot pe partea dreaptă) – la intrarea în Cartierul Moldovan.
Vom fi în două reprize
De la ora 10 și de la ora 15:30 (încercăm să stăm până pe la 18-19)

Mulțumim și vă așteptăm!”, este mesajul publicat în eveniment.

Așadar, mâine de la ora 10.00 și de la ora 15.30, faceți-vă timp să faceți un mic gest ce poate contribui decisiv la viitorul acestei copile harnice și curajoase! 

Locație: Drumul de Lazuri – la câțiva metri după Pepinieră (tot pe partea dreaptă) – la intrarea în Cartierul Moldovan

Ora: 10.00-12.00 și ora 15.00-18.00/19.00

4 comentarii

  1. X Răspunde

    Autorizatie are ? Sau amendam numa batranele cu patrunjel ca n-au autorizatie ?

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      N-are mikitzia resurse sa amendeze toate msmitzicile cu acces la net. Omu ei trebuia sa ii deschida ochii, ca prea se uita la filme americane

      • El Brasil Răspunde

        Sincer acuma tu traiesti in Satu Mare si nu ai auzit de numele asta? Hai sa-ti explic atunci cum e treaba cu transportul de agregate minerale fara-fara zi dupa zi pe ditamai bulevardul dinspre Culciu-Lipau??? E mare artist! Crezi ca asta ar fi preocuparea principala prin familion?

  2. H&R Răspunde

    Casa de marcat? Evaziune fiscala la Level 1? ANAF va iesi la control?

    Sigur, am glumit! Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.