Ultima actualizare: azi, 14:04

Locale

FOTO. O călugăriță s-a răsturnat cu mașina pe drumul Oradea – Satu Mare

FOTO. O călugăriță s-a răsturnat cu mașină pe drumul Oradea – Satu Mare. Ea a pierdut controlul direcției și s-a rostogolit cu autoturismul, în localitatea Biharia.

Imaginile în care apare autovehiculul cu roțile în sus pe marginea drumului au fost publicate după ora prânzului, pe grupul de Facebook „INFO TRAFIC BIHOR & ORADEA”, informează BIHOREANUL

Nu este clar în ce împrejurări s-a produs incidentul rutier, însă cert este că nu s-a soldat cu victime.

„A fost implicat un singur autoturism, iar conducătorul auto nu a fost rănit”, a declarat pentru BIHOREANUL comisarul-șef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

6 comentarii

  1. Vulpea bi-polara Răspunde

    Voia domnului…

    • Nyznaiu Răspunde

      Din imagini se pare ca a fost voia D-ului Satana.Mai probabil lipsa de experienta+incredere totala in fortele divine cum ca orice ar face nu i se poate intampla nimic rau, un plus de incredere este sfintitul masinilor.

  2. Pop Ioan Răspunde

    Seful ei a luat mina protectoare de pe ea

  3. 🐏🐏🐏🐏🐏 Răspunde

    Săptămâna trecută arhiepiscopul Tomisului a fost prins pe autostrada Soarelui gonind cu 235 km/h și nu a pățit nimic! De fapt e de înțeles. El are prioritate la șef. Acum trebuie să înțelegem și noi că bigbossul nu poate sta cu ochii pe fiecare membru rătăcit al turmei! Specialii și acolo au prioritate! De ce credeți de ce e lupta asta pentru a intra în rândurile lor?😱🤮😨 Beeee!🐏🐏🐏

  4. Eu Răspunde

    Mă, da rai sunteți cu comentariile astea de doi lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.