Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. Persoană rănită la AquaStar, în Satu Mare. A intervenit SMURD-ul

O persoană a fost rănită, astăzi, duminică, 7 august la aquapark-ul AquaStar din municipiul Satu Mare. La fața locului a intervenit de urgență un echipaj SMURD.

Potrivit informațiilor PortalSM, persoana, în vârstă de aproximativ 40 de ani, ar fi alunecat, a căzut pe spate și nu s-a mai putut mișca. Imediat, la fața locului a intervenit un echipaj SMURD, iar victima a fost pusă pe targă.

În momentul în care a fost preluată de SMURD, victima a fost conștientă, potrivit informațiilor PortalSM.

6 comentarii

  1. LoopMaci Laci Răspunde

    ÎNCET ÎNCET SE PLĂTESC TOATE… II BATE DUMNEZEU PE ĂȘTIA DE LA AQUASTAR PENTRU PRETURILE NESIMȚITE ȘI PENTRU PROGRAMUL DE COPII MICI CARE TREBUIE SĂ MEARGĂ LA CULCARE LA ORA 8 SEARA

    • A Răspunde

      Vorbești și tu să nu taci. Care prețuri mari? Eu cred că ești boschetar. Du-te pe Someș dacă nu îți convine. Și despre ce program de copii vorbești? Tu ai merge la 12 noaptea sa nu vadă lumea jegul de pe pielea ta. In termalul de la ștrandul comunal cu tine

      • România reală Răspunde

        Se pare că de fapt el ar fi persoana în cauză accidentată. probabil alerga și el tradițional ca românul tâmpit la orice ștrand și a luat așa pe persoană fizică o trântă sănătoasă. Doară poate acum se va potoli! Cum franțu se poate că oriunde mergi prin lume imediat îți dai sema la ștrand care e român??? Asta fără să deschidă gura. Așa că Locika oblojește-ți rănile de război că și mâine e o zi de purtat o bătălie cu Pachamama! Dacă îți dau drumul din spital pe declarație.

  2. Mnie Ala Răspunde

    dă să mi bag ****-n ele gropi

  3. România reală Răspunde

    Mondja ezt egy geciszájú xarcsomó?????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.