Ultima actualizare: azi, 13:55

Locale

FOTO. Un sătmărean a întors pe linie continuă. O mamă cu doi copii, la spital

O mama din Ucraina si cei doi copii ai ei, de 9 si 14 ani, au ajuns ieri la spital, in urma unui accident rutier care a avut loc la Catcau, jud. Cluj. De vina pentru producerea accidentului a fost soferul unui BMW din Satu Mare, care a intors in mijlocul soselei, fara sa se asigure, potrivit dejeanul.ro

Conform politistilor, la data de 25 august, în jurul orei 14.55, polițiștii au intervenit la un accident rutier produs pe DN1C, la km 72+900 m, în localitatea Câțcău.

Din primele date, coliziunea s-ar fi produs între un autoturism condus de bărbat în vârstă de 37 de ani, din județul Satu Mare, care ar fi efectuat manevre de întoarcere și un autoturism condus de un cetățean ucrainean, în vârstă de 44 de ani, care se deplasa pe direcția Baia Mare spre Dej.

În urma impactului a rezultat rănirea unei femei în vârstă de 42 de ani și a doi minori de 9 și 14 ani, aflați în autoturismul condus de cetățenul ucrainean.

Testările conducătorilor cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative.

17 comentarii

  1. altu fără bmw Răspunde

    Dacă conduci un BăMăWezi asta nu necesită neapărat consumul de alcool sau de etnobotanice ca să faci o asemenea tâmpenie. Nu e o regulă dar parcă sunt predestinați. Herghelia ce mai face? Își oblojește rănile la ceva clinică veterinară?

    • Irizda Răspunde

      Sunt o gramada de accidente si cu “autoturisme” doar ca frustratii care nu isi permit o masina adevarata nu le observa. Stiu ca replica este ca e un harb doar ca multi nu-si permit nici harbul ala ca n-au bani de trait, nevorbind de combustibil, dar de comentat sunt buni. Si titlul trece neobservat ,, mama cu coi dopii” probabil peste cateva ore se va corecta :-).

      • Haha Răspunde

        Atata poate romanu, sa se lege de tot, in special de oamenii ce isi permit chestii ce ei nu-si permit. Oarecum parca le da o satiafactie sa se lege de tot si sa-si verse frustrarile provocate de viata lor penibila pe altii

        • altu fără bmw Răspunde

          Este foarte curios că acest aspect cu BăMăWezi este valabil cam peste tot în lume. Adică nu se referă neapărat la naționalitate. E vorba de educație. Nu cred că în primul meu comentariu mă referisem la români. Probabil și tu ești un frustrat cu BăMăWezi și care alimentează de 10 RON la stație să facă drifturi în centrul vechi. Bineînțeles la drifturi se și claxonează ca să te asiguri că te observă.
          Nu intru în detalii de ce am eu boala asta pe BăMăWezi. Sunt multe și majoritatea cu de ăștia cu tigaie reșapată. Nu eu i-am căutat ci ei au dat în mine. Bea un pahar cu apă rece. Nu mașina te face om ci educația. În vest dacă te comporți așa în două secunde te taxează. Ca să nu spun că nici nu mai discută cu tine.

          • Haha

            Am un BaMaWezi care valoreaza probabil mai mult ca si locuinta ta. Si stai linistit ca de 10 lei nici nu porneste tigaia resapata de 4.4

          • altu fără bmw

            @Haha, acuma nu de când cu scumpirile. Am o locuință evaluată la 230000€ proprietate personală. Tigaia ta face atâta? Și am și mașină, un VW T Cross și un SAAB. Facem totalul?

          • Haha

            Tigaia mea face aprox 70% din valoarea casei tale. Da nu vin aici sa flexez pe net ca de-ti zic pretu de la terenu sub casa te duci sa plangi intr-un colt, sa nu mai zic cat valoreaza casa in sine. Chiar vrei sa facem totalu ?

  2. Nae Răspunde

    Cine a scris “mamă cu coi dopii” a scris probabil si despre “bomba neexplorata”.

  3. altu fără bmw Răspunde

    @Haha, eu zic sa termini pana nu devii si mai penibil. Aici nu e concurs de cine minte peste mai mare ca la pescari. Ce am zis e real ce zici tu e SF. Asta daca ai proprietate in tara. Ca daca ai in Monte Carlo e alta treaba dar atunci nu stiu ce mai cauti aici. Oricum sincer cine crezi ca te crede?

  4. Haha Răspunde

    Ce-i SF ? Ia zi ? Bmw M8 competition individual. Ia cauta pe net si vezi cat ii unu nou acuma. Ca tu ai casa de 230000€ ii posibil, da altu sa aiba chestii mai scumpe ca tine ii imposibil ? Ce esti tu ? Cel mai bogat roman ? Mentalitate de om prost, aia ai. Probabil fac pe luna mai mult decat faci tu tot anul. Crezi sau nu, mi se rupe.

  5. Gheorghe Răspunde

    Unora nu le este indeajuns sa se facă de cacao in satmar,își arata prostia și în alte locuri.Ma ghiolbane cu bmw(sau alt hârb)da sa conduci de ce nu înveți sau crezi ca dacă ești în bmw poți face tot ce vrei tu,chiar și sa omori oameni fără sa fii tras de c…ie?
    Dacă as putea sa va arat filmările de pe camera mea de bord pe o luna,doua de zile v-ati da seama care sunt cei mai p…ști șoferi și ce mașini dețin dar mai ales ce năzbâtii fac în trafic…..majoritatea dintre cei care conduceți va dați seama despre ce spun,fără sa lezez vreun tip de mașini ca de fapt nu masina este vinovata ci boul care cică e șofer și care de fapt este doar deținător de,,carnet”.
    Asa fac și în satmar și dacă cumva îți spui părerea despre comportamentul lor sar în sus de cur și te jignesc cum le vine la….tastatură!Cat despre valoarea bunurilor noastre haideți sa o lăsăm deoparte și sa ne bucuram de ceea ce avem(fie mult fie putin)că nu știm când dă unul peste noi(cu bmw sau alt hârb)și adio tutti!!!Valoarea de a fi OM nu se măsoară în bunurile tale materiale,ca poți avea mult dar din căpătat,furând,mințind ,înșelați pe alții ori statul,părerea mea!!!
    Bine ca cel.putin nu a omorât familia aceea ca s-ar fi spus despre romani ca sunt simpatizanții lui putler și o vrut sa-i extermine pe ucraineni.

    • 📺 Răspunde

      Aia cu vw mai ales passat, sunt cei mai pizdosi, cu cat mai vechi cu atat mai bine. :-))), iar cat despre ucrainieni sau fosti rusi, lasand la o parte accidentul din articol, stiati ca se pisa pe romani asa la modul general, ei se cred mai superiori, daca nu credeti intrebatii….asa ca pupatii in cur respectuos :-))

  6. Haha Răspunde

    Am uitat sa zic, dar nu cred ca conteaza, cel putin mie, ca masina e cu volan pe dreapta, o am pe leasing pe firma lui taticu, de unde sa am eu atatia bani. Pe benzina nu mai am bani, asa ca sta in garaj mai mult.
    Imi place la nebunie sa arunc chistoacele de tigara pe geamul masinii, doara am BMW, trebuie sa arat la fraieri ca eu pot face asta.

    • Haha Răspunde

      Mare domn ce sa mai. Imi furi numele sa scrii aberatii ca vai doamne este imposibil ca cineva sa o duca mai bine ca tine. Si asa ca sa nu mori prost, nu fumez, sunt sportiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.