Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

Mașină de Satu Mare, implicată într-un accident pe Transfăgărășan. Un copil a fost rănit

Un accident grav s-a produs, astăzi, pe Transfăgărăşan, care a dus la formarea unor cozi kilometrice, după ce traficul a fost blocat. Potrivit vasiledale.ro, în accident a fost implicat și o mașină înmatriculată în Satu Mare.

Potrivit vasiledale.ro, salvatorii ISU Sibiu au intervenit, astăzi, pentru a acorda primul ajutor pentru opt persoane implicate într-un accident pe DN 7C – Transfăgărășan. ISU Sibiu a intervenit de urgență cu echipajul SMURD de la cota 2000 și un echipaj SMURD de la Punctul de Lucru Avrig, pe Transfăgărăşan.

Potrivit primelor informaţii, două maşini, una înmatriculată în Suceava şi alta în Satu Mare, au fost implicate în accident.

„Politiștii Serviciului Rutier Sibiu intervin la un accident rutier produs DN1, km 270, la ieșirea din localitatea Avrig. În accidentul rutier sunt implicate 2 mașini într-o coliziune față-spate, cel mai probabil pe fondul nepăstrării distanței de siguranță.

Mașinile erau conduse de doi bărbați, în vârstă de 31 și 40 de ani. Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, iar in cazul bărbatului de 31 de ani rezultatul indicat de etilotest a fost de 0,69 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Un minor în vârstă de 11 ani a fost ușor accidentat și transportat de SAJ la Spital, conștient. Politiștii rutieri sunt la fața locului și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauza și condițiile in care s-a produs accidentul rutier.

Traficul rutier in zona se desfășoară îngreunat”, se arată într-o informare a Poliţiei.

FOTO-VIDEO: Turnul Sfatului

Un comentariu

  1. altu fără bmw Răspunde

    Voi v-ați uitat pe harta rutieră a țării? Ce legătură are accidentul de la Avrig cu Transfăgărășanul? Că sunt zeci de km distanță (52 de km)!!! Data viitoare dacă două mașini se pupă în centrul vechi la noi în Sătmar veți scrie că breking news tamponare pe Gutin???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.