Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Minor pericol public în Satu Mare. Tâlhăreşte femei şi dispare între blocuri

Minor pericol public în judeţul Satu Mare. Trei doamne din municipiul Satu Mare au căzut victimă unui tânăr consumator de alcool şi etnobotanice, una dintre ele având nevoie de 40 de zile de îngrijiri medicate după ce s-a luptat cu infractorul care i-a smuls poşeta din mână.

Prima faptă s-a petrecut pe str. Neajlov. Tânărul a smuls efectiv poşeta din mâna unei femei, dar pentru că aceasta nu a cedat uşor a doborât-o la pământ şi a reuşit să fugă. Femeia a suferit o fractură la braţ şi a avut nevoie de 40 de zile de îngrijiri medicale. Tânărul a fost prins ulterior şi a declarat judecătorilor că a fost beat şi că a consumat etnobotanice.

O altă femeie a căzut victimă în staţia de autobuz de pe str. Lalelei. Femeia stătea pe bancă şi tânărul efectiv i-a furat poşeta şi a luat-o la fugă. În poşetă avea 100 de lei, două cărţi de identitate şi două carduri bancare, prejudiciul fiind de circa 300 de lei. El a reuşit să scape pe moment, dar a fost prins ulterior. Tânărul nu şi-a recunoscut fapta în faţa judecătorilor, dar martorii l-au recunoscut şi au confirmat că este vorba despre el.

Cea de-a treia victimă este o femeie care locuieşte pe str. Careiului. Tânărul a intrat în vorbă cu ea, a întrebat-o dacă locuieşte în blocul respectiv, după care efectiv i-a băgat mâna în buzunar, i-a furat telefonul şi a dispărut între blocuri. A furat un telefon în valoare de 1.200 de lei pe care l-a schimbat ulterior cu un alt telefon şi a mai primit suma de 13 lei. După ce a fost prins, minorul şi-a recunoscut fapta şi a spus că doreşte să se împace cu păgubita.

După mai bine de un an de procese, minorul a fost condamnat, în cursul săptămânii trecute, la măsura “educativă a asistării zilnice pe o perioadă de 6 luni”.

7 comentarii

  1. Vlad Tepes Răspunde

    Ce sa zic, exemplara pedeapsa a primit, adica Statul Roman, pe banii nostrii, o sa-l asiste…
    O cheltuiala inutila pe un nemernic care nu va fi om niciodata.
    “Bravo judecatorului” …
    Cind nenorocitul va comite o infractiune cu consecinte mult mai grave – asta se va intimpla cu siguranta – ar trebui sa ajunga la judecata tot la acest judecator, sa vada pe cine a protejat si care este efectul protectiei acordate nemernicului !!!

    • România reală Răspunde

      @Vlad Tepes, aici ar fi niște aspecte de menționat.
      1. De ce crezi că pe judecător interesează asta?
      2. Până să ajungă din nou în fața instanței specialul demult se va bucura de pensia specială binemeritată. Sau cine știe? Poate chiar va profesa ca avocat și poate va lua apărarea derbedeului?? Că multe se pot întâmpla în republica noastră bananieră!
      În paranteză aș spune încă atât că văd că derbedeul a menționat că era beat și consumase și etnobotanice la momentul comiterii faptelor! După cunoștințele mele aproximative astea sunt aspecte agravante și nicidecum invers!!!

  2. Xxxx Răspunde

    Ziklon B este singurul tratament !!!

  3. Silvia Răspunde

    Politia se plimba cu masinile toata ziua, chiar si asa nu vezi o patrula prin cartiere. In fata magazinelor te asteapta cate un cersetor care trage de tine..mai sa -ti traga geanta..ii vede careva pe astia?De ce nu lucreaza, sunt mai in putere ca mine! Pe sub balcoanle de la parter de bloc,in multe cartiere,dorm drogati!Ce drac face politia? Se tot fac angajari!La ce naiba ii angajati daca nu fac nimic!Dau amenzi de circulatie..in rest? Nu mai avem nicio siguranta, nici macar ziua!

  4. dia Răspunde

    Infractorul minor trebuie inchis intr-un centru de reeducare, nu lasat pe strazi.Maine omoara oameni pentru o tigara

    • Manea Răspunde

      Legați de picioare cu lanțuri și la curățat de șanțuri cu ei . Democrație înseamnă și protejarea omului cinstit , nu doar a infractorilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.