Ultima actualizare: azi, 18:51

Locale

Mort de beat, s-a răsturnat cu ATV-ul. Cum a vrut să-i păcălească pe poliţişti

Mort de beat, un bărbat s-a răsturant cu ATV-ul pe o stradă din Negreşti Oaş. El a fost dus la spital cu leziuni serioase în zona feţei. După ce şi-a revenit, a inventat o poveste, spunând că de fapt nu a condus, însă a fost prins şi condamnat la un an de închisoare.

Potrivit informaţiilor obţinute de PortalSM, evenimentul a avut loc în aprilie 2020, însă condamnarea a fost dată în această săptămână. Bărbatul se întorcea spre casă la ora 1 noaptea, iar la un moment dat a pierdut controlul ATV-ul şi s-a răsturnat peste o o vale. A fost preluat de către un echipaj de ambulanţă şi dus la spital, unde i-a fost recoltat şi sânge pentru stabilirea alcoolemiei. La proba I recoltată la ora 03:25 i-a rezultat o valoare de 3,29 g/l alcool pur în sânge, la proba a II-a recoltată la orele 04:25 i-a rezultat o valoare de 2,76 g/l alcool în sânge.

Bărbatul le-a spus procurorilor că nu a condus pe drumurile publice şi a inventat o poveste. El a spus că la ora 23.00 s-a deplasat cu ATV-ul spre proprietatea unui prieten, dar nu a reuşit acest lucru deoarece se făceau lucrări la pod. Bărbatul a mai spus că a lăsat ATV-ul pe partea dreaptă a drumului, s-a întors acasă unde a băut 300350 ml de pălincă şi s-a dus înapoi dorind să parchete ATV-ul în curtea respectivă. Doar că, spune bărbatul, a încurcat comenzile, şi în loc să aprindă farurile a pus ATV-ul în mişcare, lovindu-se de acostament.

Martorii au declarat însă că au auzit un zgomot puternic în momentul producerii accidentului, s-a demonstrat că avea viteză mare şi nu poate fi vorba despre o pornire de pe loc.

Prin urmare, bărbatul a fost condamnat la o pedepsă de un an de închisoare cu suspendare.

Un comentariu

  1. Maci Lacika Răspunde

    Si eu am un ATV u , grozav.
    Mai si conduc asa baut putin
    Dar de aici incolo numai fac asa ceva.
    E periculos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.