Ultima actualizare: ieri, 22:28
Locale

Poliţiştii i-au luat la puricat pe cerşetorii din Satu Mare. Au dat 42 de amenzi într-o zi

Poliţiştii i-au luat la puricat pe cerşetori din Satu Mare şi au dat 42 de amenzi într-o zi. La data de 2 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Satu Mare-Biroul de Ordine Publică au desfășurat activități specifice pentru respectarea normelor de conviețuire socială, privind prevenirea și combaterea cerșetoriei și a fenomenelor care generează insecuritatea stradală, în zonele cu risc criminogen ridicat.

Astfel, în urma activităților întreprinse, polițiștii au legitimat peste 35 de persoane și au aplicat 42 de sancțiuni contravenționale, conform prevederilor Legii nr.61 din 1991, în valoare de peste 11.000 de lei.

17 comentarii

 1. Altu Răspunde

  Și acum stau coadă la finanțe să își plătească amenda.

  • 💩💩💩💩💩 Răspunde

   Exact că și antivaxxerii amendați în pandemie!

   • Jan Răspunde

    Pe mă-ta care te-a fătat.

   • Altu Răspunde

    Nu ,rahatule,ca milițienii care au dat ilegal amenzi și acum plătesc. Tu mai bagă o injecție că vine valul 7 și un nou ser la fel de bun ca ăsta. Sper că de data asta nu mai scapi, și crapi .

    • ... Răspunde

     Șeful cu vaccinarea din Ungaria după 4 doze în el (mă gândesc că nu la chiuvetă administrate) s-a îmbolnăvit recent iar de covid! Și ca să vezi s-a însănătoșit cu antivirale și cu tratament ambulatoriu cu produse medicale inclusiv homeopate. Nu eu zic asta el a declarat la TV! După mine puteți să vă vaccinați total degeaba dacă tot vreți! Că ar fi păcat să nu consumați minunăția asta de vax și să nu faceți profit și mai mare la Moderna, Pfizer și la restul! Sputnik nu vă trebuie? Că ați putea să le amestecați! În locul vostru mie mi-ar fi rușine de prostiile pe care le debitați unii! Dar ca să vezi voi nu știți ce e aia rușine!

 2. Galatasarai Răspunde

  materie prima pt pasta de mici

 3. Dorin Răspunde

  Tu ai gusta?Că eu nu!

 4. 3,14 Răspunde

  Si cei cu patrunjelul???

 5. 💩💩💩💩💩 Răspunde

  Soluția aici este simplă, că în statele nordice: părinții decăzuți din drepturi iar copii scoși de urgență din familiile abuzive și dați în plasament familial în regim de urgență!

 6. 🤔🤔🤮 Răspunde

  Amenzile astea nu au nici un sens! Amenda în veci nu va fi achitată! Chiar e așa greu să fie modificată legislația și să fie obligați mai degrabă la muncă voluntară în folosul comunității? Că nu de alta dar munca la această specie este o rușine! Sau de fapt nu se vrea să se rezolve această problemă?

 7. LoopMaci Laci Răspunde

  AMENZI CARE NU VOR FI PLĂTITE ÎN VECI II VECILOR AMIN!!!

 8. Tokes Răspunde

  Ce limba vorbesc acesti stimabili cetateni, ca nu inteleg cand ii vad pe strada. Pare imprumutata de peste granita.

 9. 💩💩💩💩💩 Răspunde

  Auzi băă Jan?

  Eu sunt marele kkt
  Sug în lung, ling în lat,
  Îmi place la buci,
  Cu muștarul de Tecuci.

 10. Soso Răspunde

  Nu le mai dati bani si se rezolva problema, sa se roage pana ii tin plamanii, ca-s a dracului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.