Ultima actualizare: azi, 12:26

Locale

Problema ciorilor din Grădina Romei. Kereskényi a cerut sprijinul ministrului Mediului

Primarul Kereskényi Gábor a cerut sprijinul ministrului Mediului Tánczos Barna pentru a alunga ciorile din Grădina Romei, din parcurile și cartierele din municipiu.

,,Am cerut sprijinul ministrului Mediului Tánczos Barna pentru a alunga ciorile din Grădina Romei, parcurile și cartierele din municipiu. Împreună cu Ministerul Mediului vom găsi cele mai bune soluții. Din punctul meu de vedere, această problemă se poate rezolva doar dacă vom pune oamenii pe primul loc!”, a spus primarul municipiului Satu Mare.

12 comentarii

  1. cetatean Răspunde

    Are ce are domn primar cu ciorile. Ce mnezo ii fac ciorile alea ca io nu inteleg.
    Dom primar, nu mai bine ne scapi de curvele din jurul gradinii romei? Ca-mi plimb copilu pe acolo cand iasa stergandu-se la coltu’ gurii din vechile terase. Sau sa vezi cat sunt de secsi cand se pala la cismeaua din colt pe gura.
    Ptiu!

    • Manea Răspunde

      Ciorile cârâie , ți se cacă-n cap . Î schimb , prestatoarele , aduc multe beneficii comunității de pălmari și nu numai …

  2. ecologist Răspunde

    @cetatean, hai să-ți povestesc ceva așa pe scurt.
    În anul 2012 era campanie electorală și de 15 martie ca deobicei s-a adunat ungurimea din oraș să depună flori și coroane la bustul poetului național Petőfi Sándor. De fiecare dată cînd se vorbea și se aplauda deci de fuecare dată ee auzea după ropotele de aplauze că cracracra că nici gândurile proprii nu le auzeai. Atâta știu că primarul de atunci s-a enervat rău că imediat a doua zi a dispus și a solicitat măsuri urgente. Că s-a făcut maro de față cu Kelemen Hunor mă gândesc. Actualul primar atunci era vice. Acum pricepi?
    Indiferent, ciorile astea ce produc e deja prea mare mizerie chiar dacă sunt protejați. Noi ca și locatari ai urbei nu avem dreptul la un mediu cât mai curat? Că eu așa știu că în oraș stau oamenii și nu urșii, lupii etc.

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      Numai cioara sa nu fii in urbea asta. O data te cheama sa-l votezi, apoi asmute dantzausu sa te alunge. Cine sa-l mai inteleaga,

  3. Jack Răspunde

    Si de pe Ostrovului?

    • Budapesta = Romania Răspunde

      Pe Ostrovului il voteaza pe Gabor, nu se intervine acolo. In Bagdad mai mergi in concediu, pr Ostrovului n-am curaj.

  4. Vulpea bi-polara Răspunde

    https://portalsm.ro/2022/03/ministrul-mediului-la-satu-mare-primarul-i-a-cerut-solutii-pentru-alungarea-ciorilor-din-parcuri/

    Aveam asa un deja-vu, ca asta so mai discutat odata. In octombrie il mai scoate la o plimbare prin cosutchert?

  5. Cra cra Răspunde

    Ciorile vor pleca când nu se va mai tine partium în gradina Romei, nu vor mai avea la ce sa mai stea!

  6. Lili Răspunde

    Acum inteleg de ce a aparut si ministrul mediului prin Satu Mare.
    Credeam ca vrea sa verifice, sa impulsioneze si sa simplifice programul de fotovoltaice ….

    • ecologist Răspunde

      @Lili, au fost niște exerciții de apărare împotriva inundațiilor programate de mult. Cu ciorile cu abordarea asta nu poate face nimic, nu poate avea rezultat. Sistemele electronice luate pe bani grei nu fac mare brânză. M-am uitat pe net și am căutat articole o pe tema asta și toți care au încercat au spus că nu are nici un rezultat. Mai puțin bineînțeles cel financiar din buzunarul furnizorului. Dacă nu au ce mânca vor pleca. Dar oentru asta nu trebuie să aruncăm resturile de mâncare după roza vânturilor în batjocură. Că nu de alta dar nu numai cioriie le mănâncă dar și șobolanii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.