Ultima actualizare: azi, 18:24

Locale

Tabără pentru toți copiii orfani din Satu Mare, organizată de un tânăr crescut la casa de copii

Un tânăr crescut la casa de copii a organizat o tabără de o săptămână pentru toți copiii orfani din județul Satu Mare. Este vorba despre Anton Varga, fondatorul Asociației Eliezer, ce a vrut să aducă o bucurie copiilor și tinerilor fără familie. 

Tabăra a purtat numele Bucurie pentru fiecare și, pentru unii dintre copii, a fost singura excursie la care au participat vreodată. Așadar, lacrimile de bucurie și recunoștința au fost la cote maxime. Evenimentul s-a desfășurat la Cabana din Odoreu, locație aflată în grădina Pensiunii Ana. Locația a fost pusă la dispoziția asociației în mod gratuit de către proprietari.

„De ce am oferit locația pe gratis? Pentru că toți banii din lume nu ne-ar fi oferit bucuria pe care ne-au oferit-o acești tineri și copii! Am cunoscut tineri pentru care această tabără a fost singura excursie din viața lor. Și atunci când îl vezi pe Anton cât de mult se zbate să îi ajute și să le facă viața mai frumoasă, nu ai cum să nu încerci să contribui și tu, așa cum poți, la ceea ce face el”, au transmis proprietarii Cabanei.

De altfel, mai mulți tineri au participat în mod voluntar la tabără, ajutându-i pe cei de la Asociația Eliezer să realizeze un eveniment memorabil.

„Asociația Eliezer dorește să aducă o bucurie copiilor din centrele de plasament, care nu au posibilitatea de a petrece vacanța de vară într-o tabără. Încercăm să le oferim distracție, timp frumos petrecut în natură, jocuri, activități de socializare, pe scurt, cât mai multe amintiri frumoase și experiențe de relaxare, dar și învățare”, este mesajul organizatorilor.

Zilele au fost pline de distracție, jocuri interactive și mâncare delicioasă, dar pe lângă toate acestea, Anton Varga le-a promis tuturor tinerilor și copiilor că, oricând, la orice oră, vor găsi un sprijin la el. Tabăra s-a încheiat cu un tort uriaș, în prezența reprezentanților DGASPC, a subprefectului Romeo Pop, a proprietarilor Cabanei și a copilașilor.

„Învățați pentru că tot ceea ce băgați în cap este cea mai mare avere, care la orice oră din zi și noapte, este acolo la voi. Sunteți tineri și frumoși, învățați să faceți meserie. Și în tot ceea ce faceți, să fiți buni. Încercați să nu faceți rău în viață, pe cât se poate”, a spus subprefectul Romeo Pop.

 

 

3 comentarii

  1. Profesor Răspunde

    Felicitări!

  2. Nagasaky Răspunde

    Ce fain! Pozele sunt grăitoare❤️!

  3. Logica Răspunde

    Felicitari!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.