Ultima actualizare: ieri, 19:32

Locale

Trafic infernal! Nebunie în vămile din județul Satu Mare, în acest weekend

Traficul s-a întețit semnificativ în punctele de trecere a frontierei de la granița cu Ungaria. La Petea se lucrează pe șase artere de control pe sensul de ieșire din țară, iar la Urziceni pe patru artere de control la ieșirea din România (trei de pe ieșire plus una de pe intrare folosită în prezent pentru ieșire).

Cu toate acestea, timpii de așteptare sunt ridicați. Sunt foarte multe autoturisme aflate în așteptare pentru ieșirea din țară. În intervalul de 24 de ore, prin PTF Petea au ieșit din România aproximativ 18.000 de persoane, cu peste 5.500 mijloace de transport.

Fiind sâmbătă, sunt deschise și PTF-urile temporare, pentru cetățenii din zona adiacentă frontierei sătmărene. Punctele de trecere a frontierei Peleș, Bercu și Horea sunt operaționale între orele 10.00 și 18.00.

Sursa: Poliția de Frontieră

Un comentariu

  1. Gogu Răspunde

    Suntem bataia de joc a europei !! Am ales doi presedinti MINCINOSI,basescu si iohannis,care promiteau inainte de a fi votati ca presedinti vor rezolva eliminarea vizelor pentru sua si aderarea Romaniei la spatiul Schengen !! Daca pe primul clar nu-l puteau crede decat prostii,pe al doilea totusi l-am crezut ,insa s-a dovedit a fi tot un papagal de doi bani !! De ce nu si-a facut in vara asta “diaspora” timp sa-i faca o “vizita” lui iohannis la Cotroceni,macar vreo suta de mii de oameni ???!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.