Ultima actualizare: azi, 14:40

Naţionale

VIDEO. Bogdănel, un copil pasionat de Poliție, vizitat de mascați și polițiști de ziua lui

Un copil, în vârstă de 5 ani, din Oradea a fost vizitat de mascați și polițiști de ziua lui. Motivul? Bogdănel, deși abia acum începe să înțeleagă tainele lumii, este pasionat de meseria de polițist. Atât de pasionat încât i-a rugat pe părinții lui să îi achiziționeze o uniformă de polițist. De jucării, nu mai încape vorba…

”Deși are abia 5 ani, împliniți chiar azi, 17 august, Bogdănel, un copilaș din Oradea, foarte pasionat de profesia de polițist, îi însoțește pe polițiștii de prevenire bihoreni, alături de părinții săi, la toate acțiunile derulate pentru prevenirea victimizării copiilor prin diverse tipuri de infracțiuni” a transmis IPJ Bihor printr-un comunicat.

Bogdănel visează să ajungă polițist într-o zi. Și la cum stau lucrurile, are șanse mari să o facă. Polițiștii orădeni nu au uitat faptul că Bogdănel a fost alături de ei în data de 25 martie, de Ziua Poliției Române, așa că s-au gândit să îi fie si ei alături chiar de ziua lui. Așadar, de la primele ore ale zilei, Bogdănel a fost sărbătorit de polițiștii de prevenire și de mascații de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale. Aceștia s-au prezentat „înarmați” cu un tort făcut special pentru Bogdănel și cu mici cadouri.

????????????????????????????????????

4 comentarii

  1. Norik Răspunde

    ZICI CĂ E ADOLF HITLER ÎN DEVENIRE!!!!!! 😂😂😂

  2. dorel Răspunde

    La mulți ani !

  3. România reală Răspunde

    E ceva pui de polițai? Numa întreb așa. Că atunci nici nu-i de mirare. Alții oricum nu văd ce șanse ar avea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.