Ultima actualizare: azi, 21:27

Locale

VIDEO. Distracție în trafic, în miez de noapte! Tinerii au ieșit pe geamuri și pe trapa mașinii

Mai mulți tineri au urcat în mașini și au început o adevărată petrecere pe o șosea din județul Satu Mare. Tinerii s-au urcat, duminică noaptea, la volanul mașinilor și, pe drumul din Cărășeu, au dat muzica tare, au ieșit pe geamuri și pe trapa mașinii, au strigat, au râs și s-au distrat. 

Este vorba despre două autoturisme, iar martorii spun că tinerii fie au consumat băuturi alcoolice, fie substanțe interzise, având în vedere comportamentul lor.

6 comentarii

  1. abc Răspunde

    Romanian idioten! Darwin unde ești??? La datorie că vezi iar ai treabă! Ăstia încă au scăpat! Dar probabil nu multă vreme.🤔😱😲😭💩💩💩💩💩

  2. Maci Laci Răspunde

    CARE E PROBLEMA FIECARE E LIBER SA SE DISTREZE CUM VREA!!!! NU ARE NIMENI CE SA COMENTEZE, NU AU COMIS NICI O ILEGALITATE!!!

    • Maci Laci Răspunde

      ASA E CA VA DATI SEAMA CA NICI PERMIS DE CONDUCERE NU AM? ALTFEL CUM MI-AS FI DAT SEAMA CA A FOST CALCAT IN PICIOARE LA PROPRIU TOT CODUL RUTIER!

  3. Secu Răspunde

    Nu-ti trebuie securisti in ziua de azi, ca te toarna oricine, oricand, pentru orice mizilic, cu tot cu material foto-video. E mult mai simplu acum.

  4. altu fără bmw Răspunde

    @Secu, tare mi-e frică că originea filmării și postării nu trebuie căutată în altă parte ci exact este chiar la cei care au participat la acțiune! Că îi mânca undeva ca să produce ceva memorabil! 99% sunt șanse în acest sens! Adică de fapt prin acest spectacol ieftin s-au audodenunțat. Pentru binele celorlalți participanți în trafic care de bine-de rău dar încearcă să respecte codul rutier pe cât posibil aștept reacția poliției rutiere. Să nu mă înțelegeți greșit, nu am eu cu ei nimica. Au făcut totul cu mâna lor că nu i-a obligat nimeni. Circulați cu atenție și fără evenimente rutiere!🙏

  5. Nha Răspunde

    Si maine, poimaine citim ca si-au mai dat duhul c8ilul lu’ x sau y ! Cozma e d(i)e vina! No nu’i bai! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.