Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

VIDEO. Încă un sătmărean s-a trezit „milionar”. Schema, explicată pas cu pas

Tot mai mulți sătmăreni primesc mesaje care îi anunță că sunt „miliardari”. De data aaceasta este vorba despre un mesaj pe whatsapp prin care persoana este înştiinţată că are în cont peste 2 milioane de dolari. Tot ce trebuie să facă persoana în cauză pentru a intra în posesia sumei este să îşi verifice soldul, iar mai apoi să facă alte operaţiuni.

Toate persoanele primesc același cod de logare și aceeași parolă, diferența este la suma care apare în mesaj. Acest tip de țeapă a fost explicată pe Youtube.

„E un fel de…. schemă cu prințul din Africa, care vrea să îți dea, pentru că are sufletul bun, câteva milioane de dolari, dar trebuie să plătești taxa de transfer de câteva mii sau sute de dolari”, a arătat youtuberul Ciprian Lospa.

2 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Atât de proști sunt oamenii ăștia? Puțină matematică oameni buni: am câștigat sau primit 2 mil. $ sau €, acum este egal, trebuie să trimit 100$ sau € să-mi trimeată, da? Apoi să ia 100k $ din alea 2 mil. și gata.

    Btw. eu acum vreo 10 ani chiar era să primesc 25 mil $, doar numele meu și numărul contului le trebuia. Fără comisioane în avans etc. Din 25 mil , 5 mil puteam păstra. Erau din Africa de undeva. Mno dar mie îmi place să dorm liniștit noaptea. Nu să aștept “musafiri” undeva prin noapte. (Oameni cu mare suflet 😂)

    Astea cu DHL și ai un pachet de primit , zilnic primesc.

    Deci oameni buni, vedeți cine a trimis emailul și greșelile gramaticale din mesaj.

  2. Guhor Răspunde

    Sunat telefonul, pe ecran numar lung de strainatate. Daca suni inapoi merge Brazilia – Congo, primesti o nota de plata care ajunge si la 1000 euro….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.